Play offs με νόημα!

Με το καλημέρα των play offs το +4 του Παναθηναϊκού από τους τρεις ανταγωνιστές του έγινε +2 από τον ΠΑΟΚ και +3 από τον Ατρόμητο.

Η 2η αγωνιστική, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 7 Μαϊου, μπορεί υπό προϋποθέσεις να ανάψει ακόμα μεγαλύτερη φωτιά.

Μια ισοπαλία στο Περιστέρι (Ατρόμητος-ΠΑΟΚ) και μια νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού θα μετατρέψει την βαθμολογία σε: ΠΑΟ 5, ΠΑΟΚ 4, ΑΕΚ 3 και Ατρόμητος 2.
Φυσικά και δεν είμαι μάντης  για να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτό και θα συμβεί. Ωστόσο δεν είναι και απίθανο.

Ειδικά στο Περιστέρι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα (1, Χ ή 2) θα διατηρήσει και τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Απλά θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι εφέτος καλύτερος εκτός έδρας παρά στην Τούμπα.

Μόνο στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα της νίκης φαίνεται να μοιάζει μονόδρομος για την ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου, η οποία ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία ή και τη νίκη, αλλά έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια.

Μια ΑΕΚ που είχε απουσίες βασικών παικτών, αγωνίστηκε κόντρα στον πλήρη ΠΑΟΚ και στάθηκε με αξιοπρέπεια. Την Δευτέρα θα έχει στο πλευρό της και τους φιλάθλους της, αλλά ενδεχομένως και λιγότερα προβλήματα.

Απέναντί της θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο ματς με τον Ατρόμητο έχασε ένα ακόμα ημίχρονο γιατί δεν μπήκε στο παιχνίδι. Ξύπνησε στο β΄ μέρος, κυρίως γιατί ο Φερέιρα κατάλαβε τι έκανε λάθος στο ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος φανέρωσε την διάθεσή του να μην είναι ο κομπάρσος αυτού του μίνι πρωταθλήματος, αλλά τα 120 λεπτά του τελικού με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, φάνηκαν από το 60΄ και μετά μέσα στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός, παρά το στραβοπάτημά του, εξακολουθεί να είναι το φαβορί της διοργάνωσης κι αν κερδίσει την ΑΕΚ, θα αυξήσει τις πιθανότητές του για να κόψει πρώτος το νήμα.

Νομίζω όμως, ότι οι δύο δικέφαλοι, αλλά και ο Ατρόμητος, δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα, ακόμα κι αν τα πράγματα τους έρθουν ανάποδα στη 2η αγωνιστική. Απλά γιατί στις υπόλοιπες 4 μπορούν όλοι να διεκδικήσουν 12 ακόμα βαθμούς.

Σε κάθε περίπτωση τα play offs μόνο αδιάφορα δεν θα είναι κι ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει παιχνίδια με σασπένς, τουλάχιστον όσο τα μαθηματικά επιτρέπουν στις ομάδες να ελπίζουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.