Λουντ ο …λυτρωτής

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και τονίζει πως οι «πράσινοι» παραμένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πέμπτης θέσης.

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου λένε πως ” όταν δεν κερδίζεις, είναι καλύτερο να μην χάνεις”! Ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που δεν του …βγήκε και παραμένει “ζωντανός” στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Όσο και αν ανακάτεψε την τράπουλα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τούτη τη φορά φάνηκαν οι σημαντικές απουσίες του Τριφυλλιού. Ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έλειπε η ενέργεια στη μεσαία γραμμή, αλλά και η φαντασία από το παιχνίδι των Πράσινων, ενώ μεγαλύτερο ήταν το πρόβλημα στην επίθεση, όπου αγωνίστηκαν δύο …χαφ. Ο Δώνης ήταν μαχητικός και ο Μουνιέ προσπάθησε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ωστόσο κάτι έλειπε στην εμπροσθοφυλακή. Ένας …κανονικός φορ! 

Στα μετόπισθεν έγιναν πολλά λάθη και η άμυνα του Τριφυλλιού δεν λειτούργησε σωστά σε αρκετές περιπτώσεις (τρανό παράδειγμα το τέρμα του Αστέρα), ενώ μεσοεπιθετικά οι Πράσινοι ήταν νευρικοί. 

Το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή λύθηκε μετά την …μετακόμιση του Κουρμπέλη, ενώ η είσοδος του – ανέτοιμου – Μολίνς, ενίσχυσε την επίθεση του Παναθηναϊκού και η ομάδα του Ουζουνίδη έγινε περισσότερο δραστήρια και λιγότερο προβλέψιμη μετά και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στο τελευταίο 20λεπτο. 

Ακόμα και αν βρέθηκαν σε κακή βραδιά, οι Πράσινοι δεν πέταξαν …λευκή πετσέτα, πάλεψαν μέχρι το φινάλε και τελικά ο εφετινός MVP του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ βρήκε τη λύση, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό – και προσωπικό – γκολ. 

Ο Διούδης χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα του, ο Αυλωνίτης δεν ήταν στα καλύτερα του (έχασε τον Μανιά στο γκολ), ενώ οι Ινσούα και Γιόχανσον περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Κουρμπέλης έκανε μεγάλη προσπάθεια σε άμυνα και μεσαία γραμμή και το όνομα του βρίσκεται στη μικρή λίστα των διακριθέντων. Μέτριο παιχνίδι από τον Τζανδάρη, ενώ ο Λουντ φάνηκε μονάχα όταν άλλαξε θέση και απέκτησε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις του. 

Ο Χατζηγιοβάνης μπήκε στο γήπεδο με όρεξη, ωστόσο “χάθηκε” στο παιχνίδι και δεν βοήθησε την ομάδα του, ο Κουλιμπαλί ήταν θετικός μονάχα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ τόσο ο Μουνιέ, όσο και ο Δώνης έκαναν την προσπάθεια τους.

Οι Πράσινοι πήραν αρκετά πράγματα και από τις αλλαγές τους. Ο ανέτοιμος Μολίνς πάλεψε όσο μπορούσε, ο Κολοβέτσιος ενίσχυσε την άμυνα της ομάδας του, ενώ ο νεαρός Μπουζούκης έδωσε ενέργεια στη μεσοεπιθετική γραμμή του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.