Ο Φορτούνης «τρέχει» με 150

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΟΚ και τονίζει πως ο διεθνής Έλληνας παίκτης ήταν ο MVP στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα με τον Ολυμπιακού με τον ΑΟΚ. Το εξαιρετικό γκολ του (από τα παλιά) που πέτυχε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, επηρέασε σημαντικά την ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP. Λογικό ήταν…

Ωστόσο, στα δικά μας μάτια και ο Κώστας Φορτούνης άξιζε το συγκεκριμένο τίτλο. Σε ένα σύνολο το οποίο «πλημμύριζε» από θέληση και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν άκρως εντυπωσιακός στο παιχνίδι του.

Και δεν ήταν μία τυχαία βραδιά. Κόντρα στον ΑΟΚ συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Μάλιστα, το γκολ του ήταν το 50ο στον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις (τα 40 στο πρωτάθλημα). Του συγκεκριμένους αριθμούς δε τους γνώριζε. Όταν τον ενημερώσαμε για τα επιτεύγματά του στην ομάδα του Πειραιά λίγο πριν μας μιλήσει μπροστά από την κάμερα των καναλιών novasports, δεν έκρυψε τη χαρά του. Αλλά και την περηφάνια του.

Η ταπεινή μας άποψη είναι πως το ταλέντο στον Φορτούνη φθάνει και περισσεύει. Σε ένα σύνολο δε, το οποίο λειτουργεί με ποδοσφαιρική λογική και συνάμα αρμονικά, όχι απλώς μπορεί να προσφέρει, αλλά και να κάνει τη διαφορά. Όπως εκείνη τη χρονιά που το τιμόνι του Ολυμπιακού το κρατούσε στα χέρια του ο Μάρκο Σλίβα. Τότε, ο Φορτούνης βγήκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και παράλληλα πρώτος σκόρερ.

Τα παραπάνω αποτελούν «τροφή» για σκέψη τώρα που η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της. Διότι θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα των «ερυθρόλευκων» και την οριστική μορφή του δυναμικού τους.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.