Η γενιά της επόμενης ημέρας

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την εύκολη νίκη 4-0 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την εικόνα που παρουσίασε η νέα γενιά των «ερυθρολεύκων».

Τη «σφραγίδα» της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχε ο ακροτελεύτιος εντός έδρας αγώνας της περιόδου. Στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό ήταν πέντε παίκτες από τα «σπλάχνα» των «ερυθρόλευκων», οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Φορτούνης. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν έξι οι ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής των «Πειραιωτών» με την είσοδο του Νίκου Βέργου.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η εικόνα της ομάδας του Πειραιά ήταν εξαιρετική. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο κόσμος που αποφάσισε να περάσει το κυριακάτικο απόγευμα στο φαληρικό γήπεδο, απήλαυσε χορταστικό ποδόσφαιρο. Ασφαλώς σε αυτό βοήθησαν και οι Μιραλάς, Ανασαριφάρντ, Ρομαό, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί και Ενγκελς, τους οποίους είχε ο Κόντης στο αρχικό σχήμα.

Θα μας επιτρέψετε, όμως, να σταθούμε στους «καρπούς» της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Διότι είδαμε μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά για την επόμενη σεζόν. Από τον Ανδρούτσο ως «οκτάρι» που ήταν παντού διαρκώς. Τον Βρουσάι ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος από καιρό για τη μεγάλη ευκαιρία της καθιέρωσης. Τον Νικολάου τον ξέρουμε και πιστεύουμε πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για το κέντρο της άμυνας. Για τον Φορτούνη έχουμε τη γνώμη πως σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά του χρόνου. Ο Βέργος έπαιξε λίγο, αλλά έδειξε καλά στοιχεία.

Αφήσαμε τελευταίο τον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Δε θα πούμε πολλά για τον 24χρονο γκολκίπερ, ο οποίος συμπληρώνει μία δεκαετία στον Ολυμπιακό. Ειλικρινά, με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναιτωλικό απέδειξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέσα στα «πόδια» τους έναν γκολκίπερ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της θέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.