Βήμα-βήμα ο Ατρόμητος

Με επαφές με τον ΠΑΟΚ για τους δανεικούς προχωρά ο σχεδιασμός του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν. Οι μεταγραφές έπονται. Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Ούμπιντες. Του Αποστόλη Λάμπου.

Με αργά και μεθοδικά βήματα προχωρά ο Ατρόμητος τον σχεδιασμό ενόψει της ευρωπαϊκής σεζόν που πλησιάζει. Οι ιθύνοντες των κυανόλευκων “δουλεύουν” πρωτίστως τις υποθέσεις που αφορούν το υπάρχον ρόστερ και εν συνεχεία θα κινηθούν για να συμπληρώσουν το παζλ της νέας ομάδας.

Οι δανεικοί

Αρχικά λοιπόν θα γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τους τρεις δανεικούς που υπάρχουν στην ομάδα. Στην ενημέρωση του Λουτσέσκου προς τους ρεπόρτερ του Δικεφάλου του βορρά, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως επιθυμεί την επιστροφή του Γιαννούλη στη Θεσσαλονίκη ενώ υπό προϋποθέσεις θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του και τον Ουάρντα, ενώ δεν έκανε λόγο για τον Χατζηισαΐα.

Στον Ατρόμητο γνωρίζουν πως ο Ουάρντα δύσκολα θα παραμείνει στο Περιστέρι, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα καθώς εφόσον έρθει καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον MVP της Superleague τότε θα φύγει από τη χώρα μας. Ωστόσο περιμένουν να δουν την εξέλιξη μετον Γιαννούλη καθώς θα ήθελαν πολύ να τον διατηρήσουν στο ροστερ τους. Άλλωστε και η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο για διετή δανεισμό για τον πρώτο ασίστμαν (8) του πρωταθλήματος.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Χατζηισαΐα οι κυανόλευκοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στο Περιστέρι. Κι αυτό διότι έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο το οποίο δε μπορεί να πληρώσει η ομάδα των δυτικών προαστίων, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ούτε στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει ώστε να συνεχιστεί ο δανεισμός. 

Η υπόθεση του Γιαννιώτη είναι πιο ιδιαίτερη, καθώς τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ χαρακτηρίζουν ως δεδομένη την επιστροφή του στο Λιμάνι έναντι της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Είναι άγνωστο όμως το τί θα συμβεί αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει κι άλλον τερματοφύλακα για τη θέση ένα και με ρόλο βασικού. Δύσκολη και αυτή η περίπτωση για τον Ατρόμητο. 

Τέλος ο Ρισβάνης αναμένεται αρχικά να παρακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού με την τελική απόφαση για παραμονή του στους ερυθρόλευκους να εξαρτάται αποκλειστικά από τον Πέντρο Μάρτινς. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό στην περίπτωση που κανείς εκ των πέντε μείνει στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών.

Πέραν της θέσης του τερματοφύλακα όπου υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Μίρκοβιτς και Μανδά, θα χρειαστούν δύο στόπερ, ένα αριστερό μπακ και ένας πρωτοκλασσάτος εξτρέμ.     

Ντιγκινί και Ντάουντα

Σε ότι έχει να κάνει με τους δύο επιθετικούς τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, έχουν ήδη γίνει κρούσεις για την ανανέωσή τους, με τον Κάναντι να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ντιγκινί, την ώρα που ψάχνει ήδη για την απόκτηση σέντερ φορ κάτι που σημαίνει ότι δεν αποτελεί αυτσοκοπό η παραμονή του Νιγηριανού επιθετικού, αν και στον Ατρόμητο έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα η περίπτωσή του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ένα ραντεβού για Ούμπιντες

Σε ότι έχει να κάνει με τον φυσικό αρχηγό της ομάδας, τόσο ο Ατρόμητος όσο κι ο “Ούμπι” επιθυμούν τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας,οπότε όλα δείχνουν πως στο ραντεβού που έχει οριστεί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει συμφωνία.

Εν κατκαλέιδι

Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι ο Ατρόμητος ενδέχεται να κινηθεί (σίγουρα) για:

– Δύο στόπερ
– Ένα αριστερό μπακ
– Έναν ή δύο πλάγιους επιθετικούς
– Έναν σέντερ φορ

Συν τοις άλλοις ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προκύψει κάποια πώληση, κάτι που θα σημαίνει αυτομάτως την απόκτηση κι άλλων παικτών. Να τονιστεί πάντως πως ειλημμένη είναι η απόφαση για την προαγωγή κάποιων παικτών από την Κ20 όπως ο Νταβιώτης (πλάγιος επιθετικός) αλλά και η επιστροφή του Βασιλείου από τον δανεισμό του στην Πράγα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.