Τώρα τον …περιμένουν

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη θετική εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, τις δυσκολίες που θα "συναντήσουν" οι Πράσινοι στη συνέχεια της σεζόν και το απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ασφαλώς και δεν είναι έκπληξη …μεγατόνων η εξαιρετική εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Άλλωστε μιλάμε για ένα ιστορικό κλαμπ με δεκάδες τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη. Ακόμα και αν βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, παραμένει μια ομάδα που προκαλεί σεβασμό στον αντίπαλο. 

Κάτι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι και ο περιορισμός μεταγραφών, κάτι το νεανικό ρόστερ που διαθέτει το Τριφύλλι και αρκετοί πίστεψαν ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα αντέξουν το βάρος της φανέλας. Ακόμα και φαβορί για …υποβιβασμό θεώρησαν ότι θα είναι αυτή τη ομάδα, όμως ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του, φρόντισαν να κλείσουν …στόματα. Τόσο με τις νίκες που πέτυχαν στην αρχή της σεζόν, όσο και με τη θετική τους παρουσία στα παιχνίδι με την Ξάνθη και τη Λαμία. 

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο “έσβησε” το γρηγορότερο δυνατό τη βαθμολογική τιμωρία που κουβαλούσε από την ποινή που του είχε επιβληθεί λόγω αδειοδότησης, αλλά έπαιξε και …ποδόσφαιρο. ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο. 

Στο γήπεδο παρουσιάστηκε μια ομάδα “κουρδισμένη” σαν … ελβετικό ρολόι. Παίκτες που ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και ποιο αγωνιστικό πλάνο όφειλαν να ακολουθήσουν στο παιχνίδι.

Έλειπε η εμπειρία, ίσως και η ποιότητα, όμως το πάθος και ο νεανικός ενθουσιασμός κάλυψαν αυτά τα κενά. 

Από εδώ και πέρα η κατάσταση θα είναι διαφορετική για τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι θα τον περιμένουν. Όλοι θα ξέρουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν και αυτό θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή των Πράσινων. 

Πλέον δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης και αυτός ο …γρίφος που υπήρχε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος για τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού, έχει ήδη βρει απάντηση.   
Το παιχνίδι του “AEL FC Arena” θα είναι …δύο φορές πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με το ματς στην Ξάνθη. 

Γιατί οι Πράσινοι πηγαίνουν αποδυναμωμένοι και με σημαντικές απουσίες στη Λάρισα. 

Γιατί η διακοπή του πρωταθλήματος «φρέναρε» τον καλό ρυθμό που είχε αποκτήσει η ομάδα του Δώνη. 

Γιατί η ΑΕΛ είναι ένας – παραδοσιακά – δυνατός αντίπαλος  και το Τριφύλλι πάντα περνάει δύσκολα στον Κάμπο.  

Όμως υπάρχει το …μυστικό της επιτυχίας και το είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. 

Αν ο Παναθηναϊκός δείξει την εικόνα που είχε στα ματς με την Ξάνθη και τη Λαμία και εμφανιστεί στο γήπεδο με την ίδια αποφασιστικότητα, τότε η νίκη θα γίνει ένας στόχος εφικτός.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.