Τώρα αρχίζουν τα …δύσκολα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη σωστή διαχείριση που χρειάζεται από εδώ και πέρα από τη νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού και τον ...κίνδυνο που υπάρχει στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν και έχει εκπλήξει αρκετό κόσμο. Τόσο με τα αποτελέσματα του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όσο και με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Γιώργου Δώνη. 

Δίχως μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, οι Πράσινοι έκαναν τα σωστά βήματα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. “Eσβησαν” γρήγορα τη βαθμολογική τιμωρία που κουβαλούσε το κλαμπ από τα …περσινά καμώματα της διοίκησης, απέκτησαν “χημεία” και αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια και το πιο σημαντικό… Κέρδισαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού! 

Τα πιτσιρίκια του Δώνη έχουν κλέψει …καρδιές και είναι πραγματικός “άθλος”, αν σκεφτεί κανείς όλα όσα συμβαίνουν εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος, το γεγονός ότι έχουν φέρει τους οπαδούς του Τριφυλλιού κοντά τους. 

Στο ματς με τον Λεβαδειακό αναμένεται αρκετός κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ίσως και πάνω από 20.000 χιλιάδες. Για τον …κανονικό Παναθηναϊκό δεν θα αποτελούσε είδηση. Ιδιαίτερα όταν έχεις παίξει με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο πριν από κάποιες δεκαετίες και το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο. 

Όμως γι’ αυτή τη νεανική ομάδα, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο έχει μεγάλη σημασία. Γιατί είναι μια μικρή επιβράβευση για την προσπάθεια τους. Ο οπαδός του Παναθηναϊκού είναι «σκληρός κριτής», ωστόσο ποτέ δεν γύρισε την πλάτη στην αγαπημένη του ομάδα όταν τον χρειάστηκε. Και τούτη η στιγμή είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του. 

Τώρα αρχίζουν τα …δύσκολα για τους Πράσινους και κάθε παιχνίδι θα είναι σαν «τελικός» για το Τριφύλλι. Οι σημαντικές νίκες στην Ξάνθη και τη Λάρισα έχουν δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους έχουν απαλλάξει από το βαθμολογικό άγχος που υπήρχε στην αφετηρία του πρωταθλήματος.  Όμως το ματς με τον Λεβαδειακό – όπως άλλωστε όλα τα εφετινά παιχνίδια – κρύβει… παγίδες. 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σωστή διαχείριση του mental game για να πετύχουν οι Πράσινοι το στόχο τους. 

Μέχρι στιγμής, όλα έχουν πάει καλά για το Τριφύλλι, ωστόσο το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει αυτή η νεανική ομάδα στην περίπτωση που κάτι …στραβώσει. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο ματς με τους Βοιωτούς. Και αν προσέξει, τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.