Σοκ! Η Μπάγερν εξαφάνισε έναν παίκτη του Ολυμπιακού.

Κάποιος από τους παίκτες του Μαρτίνς αγνοείται. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι αριθμοί! 

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο χθες στο Μόναχο και η ήττα με 2-0 είναι καθησυχαστική. Όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο εμβληματική ποδοσφαιρική έδρα, με αντίπαλο μια λαβωμένη γερμανική ομάδα, το σκορ δεν είναι απίθανο να ξεφύγει. Ας έχουμε στο μυαλό μας το πάθημα της Τότεναμ και μάλιστα εντός έδρας απέναντι στους Βαυαρούς. Ο Ολυμπιακός στο Μόναχο δεν ήταν αρκετός και έκανε σωστά μόνο ορισμένα πράγματα. Αυτά δεν αρκούσαν για να του δώσουν κάτι στο ματς και η ομάδα του Μαρτίνς έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τα γκολ, μετά από εκείνο με την Ξάνθη. 

Πάμε να δούμε τι μας διδάσκουν οι αριθμοί, σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι. Mε 27 τελικές προσπάθειες ολοκλήρωσε το ματς η Μπάγερν, εκ των οποίων οι δέκα ήταν στο στόχο. Μόλις τρεις τελικές είχε ο Ολυμπιακός, πιο σημαντικές ήταν τα σουτ των Ραντζέλοβιτς και Καμαρά, τα οποία πέρασαν εκτός εστίας. Η κατοχή της μπάλας ήταν σε μεγάλο ποσοστό υπέρ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα με αναλογία 65%-35%. Οι Γερμανοί επιχείρησαν σχεδόν τις διπλάσιες πάσες (718 έναντι 340) και ολοκλήρωσαν τις 616, την ώρα που ο Ολυμπιακός είχε επιτυχία μόλις στις 231 από αυτές. 114.6 χιλιόμετρα έτρεξαν συνολικά οι παίκτες της Μπάγερν και 13 χιλιόμετρα λιγότερα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αυτά τα 13 χιλιόμετρα είναι περίπου η απόδοση ενός δραστήριου ποδοσφαιριστή σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα είναι η διαφορά στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων. Κάτι που σημαίνει, πως από τη στιγμή που και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν και τις τρεις αλλαγές τους, είναι σαν ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να έμεινε ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο, παρακολουθώντας απλά το ματς! Δίπλα του έπεφταν κορμιά, οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν ν’ ακολουθήσουν το ρυθμό, αλλά εκείνος… άγαλμα! Προφανώς και δεν έγινε αυτό, απλά η επιθετικότητα και η διάθεση της ομάδας του Χάνζι Φλικ μεταφράστηκε σε χιλιόμετρα στο στατιστικό ταμείο.

Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν στο Μόναχο αποφασισμένοι να πάρουν κάτι απ’ το ματς με την Μπάγερν. Για μια τόσο μεγάλη επιτυχία απαιτείται τύχη και ικανότητα και την είχε εν μέρει. Με τον Σα σε εκπληκτική μέρα, ο Ολυμπιακός άντεξε για 70 περίπου λεπτά. Ο Μαρτίνς δεν θα χτίσει πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί η ανωτερότητα της Μπάγερν καλύπτει όσα παρέλειψαν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του. Το συγκεκριμένο βράδυ τοποθετεί τον Ολυμπιακό στη σωστή τροχιά για να αντιληφθεί το μπόι του και να κυνηγήσει την τρίτη θέση στον όμιλο, στα δύο τελευταία ματς με Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.