Το πρωτάθλημα ξανά στη σέντρα

Αγωνιστική με φαβορί αλλά και «τελικούς». Ιδιαιτερότητα η αγωνιστική μετά τη διακοπή που πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το 6ο του τρίποντο σε 7 παιχνίδια που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας στην εκκίνηση της πολύ απαιτητικής από παιχνίδια χρονικής περιόδου. Απέναντί του ο ΟΦΗ που έχει μαζέψει 13 βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια, τη στιγμή που πέρυσι έφτασε τους 12 στις αρχές Ιανουαρίου!

Ο Παναιτωλικός είναι η μία από τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο μέχρι τώρα. Η άλλη είναι η Λαμία. Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται την ΑΕΛ που με 8 βαθμούς και αήττητο σερί τριών αγώνων (2 νίκες – 1 ισοπαλία) βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ξάνθη με το άνευ προηγουμένου ξεκίνημα της και την 2η θέση στην οποία βρίσκεται υποδέχεται τον Άρη που διαθέτει μεγάλη ποιότητα και έχει αδικήσει τον εαυτό του σε κάποια παιχνίδια μέχρι τώρα καθώς με μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή θα ήταν σε πολύ καλύτερη βαθμολογικά θέση. Οι «κίτρινοι» έχουν νέο προπονητή στον πάγκο και ξεκάθαρα ποιότητα πρώτης πεντάδας.

«Τελικό» σε αυτή την αγωνιστική δεν παίζει μόνο ο Παναιτωλικός αλλά και ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» άρχισαν το πρωτάθλημα με -6. Βρίσκονται στο -2 και το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας φαντάζει αν μη τι άλλο κρίσιμο. Ο Αστέρας (όπως και ο Άρης) έχει ποιότητα για πολύ καλύτερα πράγματα από τη συγκομιδή των τριών βαθμών που έχει μέχρι στιγμής νικώντας μόνο τον Ατρόμητο. Πάντως οι Αρκάδες είχαν πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ενώ έπαιξαν και με τον ΟΦΗ εκτός έδρας μέχρι τώρα…

Το ευκολότερο (θεωρητικά) έργο της αγωνιστικής έχει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει σταθερότητα στην απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια, ενώ στην Τούμπα βρίσκουν λύσεις για να πάρουν αυτό που θέλουν απέναντι και σε κλειστές άμυνες. Η Λαμία έχει 4 ισοπαλίες και καμία νίκη μέχρι στιγμής. Στα προηγούμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της έπαιξε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (2-0).

Η ΑΕΚ παίζει με τον Βόλο φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά τις συνεχόμενες ισοπαλίες με αντιπάλους ΠΑΟΚ και ΑΕΛ. Το ματς γίνεται στη Ριζούπολη και απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα που έχει δείξει πως στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να γίνει απειλητική. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έρχονται από την εντός έδρας «σφαλιάρα» και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ από τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες (με Παναιτωλικό και Βόλο) για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα και ήταν οι πρώτες του μετά από σερί 4ων αγώνων χωρίς τρίποντο στο ξεκίνημα της χρονιάς. Απέναντί τους θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός που έρχεται από την ήττα από την Ξάνθη και καλείται να πολεμήσει για τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.