Τελικά… ήταν τελικός

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα είχε στοιχεία ενός μεγάλου τελικού, με τον Ολυμπιακό να προσεγγίζει διαφορετικά το ματς.

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, μπορεί να προκαλέσει ένα ντόμινο αναταράξεων στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πέρασε από τα χέρια των «ερυθρόλευκων», όμως μικρές λεπτομέρειες στοίχισαν σε πολύτιμους βαθμούς.

Ο Πέδρο Μάρτινς προχώρησε στον απόλυτο αιφνιδιασμό παρουσιάζοντας έναν Ολυμπιακό, χωρίς τα βασικά του γρανάζια. Απέδειξε πως σε τακτικό-αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει ζωή και χωρίς Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ομάρ και Βαλμπουενά. 

Χωρίς αυτούς όμως δεν υπάρχει… ζωή σε πνευματικό-ηγετικό επίπεδο, καθώς εκεί χάθηκε η σημαντικότερη μάχη της σκακιέρας. Οι Πειραιώτες στέρεψαν από ιδέες και ψυχραιμία όταν ήταν αναγκαίες μέσα στο ματς και σαν καλά… ορθόδοξα αδέρφια χάρισαν το ματς στον Αστέρα. 

Ο Πέδρο Μάρτινς στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς, φρόντισε να αφαιρέσει τον χαρακτηρισμό «τελικός» από το κάδρο του αγώνα. Η πίεση και τα «πρέπει» μπορεί αυτόματα να έγιναν λιγότερα για τους παίκτες του, όμως για εκείνους του Μιλόγιεβιτς αυτό το ματς συνέχισε να έχει στοιχεία κόμβου στη σεζόν. 

Επόμενο να έρθουν και τα ανάλογα λάθη συγκέντρωσης από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού, με τους Μπενζιά και Μεριά να μη δικαιολογούν την εμπειρία τους. Μετά το αποτέλεσμα στο Βελιγράδι απαιτείται ψυχραιμία σε όλους τους τομείς, για να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ο Ολυμπιακός στο “Κλ. Βικελίδης” για το ματς τον Άρη. Το αίσθημα της ήττας μπορεί να είναι πρωτόγνωρο γι’αυτή την ομάδα φέτος, όμως η σωστή διαχείριση της πικρής αυτής γεύσης, θα φέρει στο «ταμείο» περισσότερα κέρδη από χασούρα. 

Κάθε αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι φτωχή. Το κοινό τραγούδι των φιλάθλων σε επίσημο ματς, διεκδικεί παγκόσμια πρωτοτυπία και αυτό θα είναι μια ανάμνηση-παράσημο που θα συντροφεύει για πάντα την ιστορία του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.