Καμπανάκι αφύπνισης

Ισχυρό ομαδικό πνεύμα ή προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν. Ισχυρό μήνυμα Καρντόσο προς ποδοσφαιριστές ελήφθη, όβερ. Ο Ισίδωρος Πρίντεζης σχολιάζει την πρόκριση της ΑΕΚ στα πλει οφ του Γιουρόπα Λιγκ με ισοπαλία απέναντι στην Κραϊόβα.

Ισχυρό ομαδικό πνεύμα ή προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν. Ισχυρό μήνυμα Καρντόσο προς ποδοσφαιριστές ελήφθη, όβερ. 

Μπορεί η ΑΕΚ να προκρίθηκε επί της Κραϊόβα με νίκη στη Ρουμανία και ισοπαλία στο Μαρούσι και να ετοιμάζεται για τα διπλά ματς στο δρόμο για τους ομίλους με την Τραμπζονσπόρ, αλλά η εικόνα της στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν πολύ μακριά από αυτό που θέλουν οι απαιτητικοί φίλοι της και ο τακτικιστής προπονητής της. Γι’ αυτό ακριβώς και το μήνυμα. Αν και νωρίς στη σεζόν.

Το ωραίο γκολ του Μάνταλου, το συνδυαστικό ποδόσφαιρο του πρώτου μέρους, η καλή μεσοεπιθετική εικόνα ισορροπούσε με τα αβίαστα μεσοαμυντικά λάθη που επέτρεπαν στην προβληματική για τα εσωτερικά της θέματα Κραϊόβα να επιτίθεται και να ελπίζει. 

Ήλπιζε στην ισοφάριση και την πέτυχε με τον Ιβανόφ στο δεύτερο μέρος, στο οποίο η ΑΕΚ υποχώρησε, έκανε πολύ εύκολα λάθη και γλίτωσε τα χειρότερα στο φινάλε από Βατατζέλου και Φόρτες. Μέχρι να χάσει δυο κλασικές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις ο Βέρντε. Ήταν αργά.

Ή θα επικρατήσει το ισχυρό ομαδικό πνεύμα ή η ΑΕΚ θα έχει προβλήματα στη σεζόν. Ο Καρντόσο ήταν σαφής. Για να αποφύγει το δεύτερο, πρέπει να δουλέψει πολύ στο πρώτο. Η σεζόν μόλις άρχισε για την ΑΕΚ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.