Ο Ολυμπιακός του Σάντσεθ

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog στο novasportrs.gr για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού.

Υψηλό βαθμό παίρνει ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μπορεί ο αντίπαλος να μην προκαλούσε δέος καθώς η Χορν είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ, ήταν αναμφίβολα άκρως ικανοποιητικός.
       
Βεβαίως, ο Ισπανός τεχνικός ούτε μία εβδομάδα δεν έχει συμπληρώσει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε ως προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα των καναλιών novasports μετά το τέλος του φιλικού με την Χορν, οι παίκτες του κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο κάποια από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ.
       
Προφανώς και θα είχε κατά νου την υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας και τις σίγουρες πάσες, όπως και την ανάπτυξη από τα άκρα. Στοιχεία τα οποία είχαν οι παίκτες του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και σε ορισμένα διαστήματα του δευτέρου. Επιπλέον, στον Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Σάντσεθ διεκδικούν θέσεις και οι νέοι της ομάδας.

Αναφερόμαστε κυρίως στους Ρέτσο και Μανθάτη, οι οποίοι αξιοποίησαν στον υπερθετικό βαθμό την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους να αγωνιστούν στο πρώτο ημίχρονο. Όσο για τον Ανδρούτσο -έπαιξε στο δεύτερο μέρος- είχε ορισμένα καλά διαστήματα. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας νέων στην περσινή σεζόν με 21 γκολ, που στις προπονήσεις στο Λάνγκενφελντ «κλέβει» την παράσταση. Μετά τον Τσιμίκα ο οποίος έχει κλείσει θέση στην τετράδα των ακραίων μπακ, δεν αποκλείεται και άλλος παίκτης των νέων να βρει ρόλο στο ρόστερ της πρώτης ομάδας στη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.