Ξεκινάει πλήρης ο Ατρόμητος

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog στo novasports.gr για τον Ατρόμητο που ξεκινά σχεδόν πλήρης την προετοιμασία του και με όνειρα για μια πολύ καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Στο Περιστέρι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με ένα ρόστερ μικρό, αλλά πλήρες σε όλες τις γραμμές. Μετά τις αποχωρήσεις, έγιναν και κάποιες προσθήκες, ενώ δεν αναμένεται να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή, εκτός αν υπάρξει νέα αποχώρηση. 

Οι ανανεώσεις των Λαζαρίδη, Μπρίτο έμοιαζαν δεδομένες, καθώς μιλάμε για τις δύο σημαίες της ομάδας που θα κλείσουν την καριέρα τους στο Περιστέρι χωρίς κανείς να βάζει χέρι του στη φωτιά ότι αυτό θα γίνει φέτος. Άλλωστε τα περσινά τους επιτεύγματα τους καθιστούν απαραίτητους για το “αστέρι”.

Μετά τη μεταγραφή του Μπάρκα στην ΑΕΚ, η ανανέωση του Γκορμπούνοφ αποτελεί επί της ουσίας μεταγραφή, διότι ο Λευκορώσος δεδομένα θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Ο Θεοδωράκης έρχεται από πίσω, ενώ η θέση “1” είναι ίσως η μόνη για την οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμα μια κίνηση ενίσχυσης.

Νέα πρόσωπα θα είναι οι Ζησόπουλος, Μπάγκα και Ντιγκινί. Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια την θέση του στόπερ αλλά και του αμυντικού μέσου. Η αποχώρηση των Εμπόου και Θεολόγου που δεν είχαν πολλές συμμετοχές πέρσι, δείχνει ότι η μεταγραφή είναι πολύ σημαντική διότι ο ρυθμός και η εμπειρία του “Ζησό” μπορούν να δώσουν άμεσα πράγματα στον Ατρόμητο.

Μια θέση στην οποία “πέρσι” ο Ατρόμητος είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Στον Κεϊτά έρχεται πλέον να προστεθεί ο Μπάγκα ο οποίος έχει παραστάσεις Champions League και είναι διεθνής με την Εθνική Λευκορωσίας. Αν βγει αυτή η μεταγραφή τότε η ομάδα του Δέλλα αναμένεται να ανέβει επίπεδο και ο Ούμπιντες να πάρει ανάσες.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντιγκινί, η αξία του φάνηκε στον Πανθρακικό και όλοι συμφωνούν πως σε μια ομάδα με την ποιότητα του Ατρόμητου αναμένεται να προσφέρει πολλά περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου ο Ατρόμητος έχει πληθώρα επιλογών από την περσινή σεζόν.

Ο Θωμάς Βασιλείου είναι ένας νεαρός που αποκτήθηκε για να βοηθήσει μεσοεπιθετικά και τον πιστεύουν πολύ στο Μαζαράκη, ενώ ο Γκουγκούδης που παίζει δεξί μπακ, έχει διαφορετικό σωματότυπο από τον Κιβρακίδη, καθώς το σουλούπι του θυμίζει Σεϊταρίδη και ευελπιστούν στο Περιστέρι να αποτελέσει την έκπληξη της χρονιάς.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ατρόμητος δεν καίγεται για κάποια μεταγραφή εκτός αν προκύψει κάποια αποχώρηση παίκτη. Αν για παράδειγμα φύγει  με μεταγραφή κάποιος εκ των Φυτανίδη, Κιβρακίδη, Λεταλέκ που έχουν κάποιες προσφορές στα χέρια τους, τότε εκ των πραγμάτων θα πρέπει να καλυφθεί το όποιο κενό. 

Τη Δευτέρα λοιπόν η πρώτη του Ατρόμητου στο γήπεδο του Περιστερίου, για μια χρονιά που ξεκινά με όνειρα και με πολύ περισσότερο χρόνο προετοιμασίας καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν θα υπάρχει ευρωπαϊκό ματς το οποίο αλλάζει τα δεδομένα μιας προετοιμασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.