Πρώτος σταθμός: Οντένσε

Από νωρίς μπαίνουν στα... βάσανα οι Πράσινοι... Ανοίγει η αυλαία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μαζί με τους ποδοσφαιριστές του θέλουν να βγουν κερδισμένοι από το πρώτο μεγάλο στοίχημα της εφετινής σεζόν.

Στο Οντένσε θα παιχτεί το πρώτο… ημίχρονο πρόκρισης και σε αυτές τις περιπτώσεις η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Καλό αποτέλεσμα στη Δανία δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκό και η παρουσία του Τριφυλλιού στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ είναι…αναγκαία. Το μπόνους της ΟΥΕΦΑ θα …ενισχύσει τα –άδεια- ταμεία των Πρασίνων, ενώ η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί τρανό στόχο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Η Οντένσε είναι αντίπαλος επικίνδυνη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο για το Τριφύλλι.
Ο βαθμός ετοιμότητας των Δανών προβληματίζει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και είναι απόλυτα λογικό, αφού οι παίκτες της Οντένσε έχουν ήδη δώσει δύο αγώνες για το πρωτάθλημα της χώρας τους,  βρίσκονται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχουν αγωνιστικό ρυθμό…

 
Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν δεν …αλλάζει το αγαπημένο του 4-4-2, προτιμά η ομάδα του να αγωνίζεται με αντεπιθέσεις όταν έχει απέναντι της ισχυρότερο αντίπαλο, ενώ όλη η…ομάδα είναι ο Νιγηριανός Ουτάκα. Το παιχνίδι των Δανών είναι βασισμένο πάνω του, ο έμπειρος μπακ Μεντί προσθέτει ποιότητα στην Οντένσε, ενώ το «κρυφό όπλο» της αντιπάλου των Πρασίνων είναι ο νεαρός αριστερός χαφ Μπασκίμ.

Οι παίκτες της Οντένσε…τρέχουν. Τρέχουν πολύ. Μαρκάρουν, πιέζουν τον αντίπαλο και καλύπτουν τους κενούς χώρους , αν και… τεράστια αδυναμία των Δανών είναι τα μετόπισθεν.
Οι κεντρικοί αμυντικοί των Δανών τα… χάνουν όταν αισθάνονται την πίεση του αντιπάλου, ενώ στις στημένες φάσεις η Οντένσε… μένει μετεξεταστέα.
Το ζητούμενο βέβαια είναι πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο Οντένσε και όχι η αντίπαλος του…  Και αυτό γιατί με εξαίρεση την πρώτη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Λεχ Πόζναν, οι Πράσινοι έχουν… προβληματίσει.

Οι Πράσινοι έχουν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, όμως ακόμα δεν έχουν «δέσει» ως ομάδα. Δεν έχουν βρει ρυθμό, λείπουν τα τρεξίματα από το παιχνίδι του Τριφυλλιού και το… γκολ.
Ο Παναθηναϊκός  μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Οντένσε. Όμως ακόμα δεν έχουμε δει το  καλό του πρόσωπο… Ίσως έχει έρθει η ώρα…

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.