Ο Ζαρντίμ κέρδισε το στοίχημα

Παρακολουθώντας από απόσταση αναπνοής –δίπλα απ' τον Λεονάρντο Ζαρντίμ- τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία με αντιπάλους τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκασλ, διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά πόσο εργατικός και οργανωτικός στη δουλειά του είναι ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Παρακολουθώντας από απόσταση αναπνοής –δίπλα απ’ τον Λεονάρντο Ζαρντίμ- τους φιλικούς αγώνες του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία με αντιπάλους τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκασλ, διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά πόσο εργατικός και οργανωτικός στη δουλειά του είναι ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων». 

          Όλες οι κινήσεις του στην προετοιμασία των αναμετρήσεων, αλλά και στη διάρκειά τους αποκάλυπταν έναν άνθρωπο πολύ μεθοδικό. Για τον Πορτογάλο τεχνικό τα φιλικά στο Αλγκάρβε, όπως και ‘κεινα που είχαν προηγηθεί στην Αυστρία, ήταν σημαντικά εργαλεία για τη δουλειά του. Ήθελε να δει σε δράση το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, ώστε να οριστικοποιήσει το ρόστερ της νέας περιόδου.

          Όπως παραδέχθηκε στην κάμερα της nova μετά το «φινάλε» της αναμέτρησης με την Νιούκασλ, έχει πλέον αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα «κοπούν» και δε θα πάρουν κάρτα επιβίβασης την Τρίτη για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών των «Πειραιωτών».

          Εκεί, θα έχει μαζί του το δυναμικό των νταμπλούχων της νέας περιόδου, αν εξαιρέσουμε τις δύο μεταγραφές που εκκρεμούν και αφορούν στην απόκτηση ενός στόπερ και ενός ακόμη χαφ. Δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους οι “Πειριαώτες” αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού.

          Η ουσία είναι πως στην Πορτογαλία ο Ζαρντίμ δεν είχε σημαντικά γρανάζια της μηχανής των «ερυθρόλευκων», όπως είναι οι Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, αλλά και τον Γκρέκο ο οποίος αποκτήθηκε για να είναι μία απ’ τις βασικές επιλογές του για τη μεσαία γραμμή.

          Επιπλέον, με πολλά νέα πρόσωπα (κυρίως Έλληνες ποδοσφαιριστές) και παρά τις πολλές δοκιμές, κατόρθωσε να παρουσιάζει διαρκώς ένα σύνολο το οποίο διέθετε την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία. Αν και τ’ αποτελέσματα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν μπορούμε να λησμονήσουμε το γεγονός πως κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους όπως η Μπράγκα και η Νιούκασλ, ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να νικήσει.

Δίχως άλλο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε το στοίχημα της προετοιμασίας των νταμπλούχων σε Αυστρία και Πορτογαλία, δημιουργώντας προσδοκίες για σπουδαία πράγματα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.