Απέδειξε ότι μπορεί…

Τέταρτη ήττα στη σειρά. Μια ήττα από την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τον Ολυμπιακό. Μια ήττα που ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι οι τρεις προηγούμενες από Αστέρα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη...

 
Ο Πανιώνιος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό το βράδυ του Σαββάτου, δυσκολεύοντας για τα καλά το πρωτοπόρο και αήττητο, Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να δώσει λύση σε πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών παρουσίασε την ομάδα του άριστα οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο.
 
Τις τελευταίες εβδομάδες πλανιόταν ένα αναπάντητο στη Νέα Σμύρνη… Μπορεί αυτός ο Πανιώνιος, τελικά, να κοιτάξει στα μάτια τους «μεγάλους» και τις ομάδες που η λειτουργία τους (σε όλους τους τομείς) είναι αρτιότερη από τη δική του; Η απάντηση δόθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, που βρίσκει τον Πανιώνιο με 21 βαθμούς.
 
Ο Πανιώνιος απέδειξε ότι έχει το υπόβαθρο και τη δυναμική να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο δρόμο του. Ακόμα και τον αήττητο, Ολυμπιακό. Κι αν είχε λίγη περισσότερη τύχη στο πλευρό του το Σάββατο, τώρα ίσως μιλούσαμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
 
Όπως και να ‘χει, ο Πανιώνιος και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κέρδισαν το στοίχημα, χάνοντας τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στις λεπτομέρειες. Κι αν βαδίσουν πάνω στο πετυχημένο πλάνο του πρώτου γύρου, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ενόψει της (πολύ) δύσκολης συνέχειας. Φτάνει να μη πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Αυτό άλλωστε είναι το μόνο εύκολο, ασχέτως, αν δεν υπάρχει τέτοια τάση…
 
Επαγγελματίας 100% ο Βασίλης Ρόβας, αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας του με μία ακόμα εξαιρετική και παθιασμένη εμφάνιση. Η «τρύπα» που αφήνει η διαφαινόμενη αποχώρησή του (για εξωτερικό) είναι μεγάλη και ο Πανιώνιος, τουλάχιστον επί του παρόντος, θα δυσκολευτεί να την κλείσει.
 
Ο Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του όμως, έστω και με αλχημείες, βρίσκουν λύσεις… Επειδή ο δεύτερος γύρος είναι μεγάλος και με δύσκολα παιχνίδια, οι «κυανέρυθροι» χρειάζονται ενίσχυση. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.