Χάνεται η μπάλα στον Παναθηναϊκό

Στην αρχή φαινόταν πως η τωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει χαράξει μία συγκεκριμένη πορεία με στόχο την εξυγίανση της ΠΑΕ.

Αν αυτή η πορεία είναι σωστή ή λανθασμένη είναι άλλο θέμα που δεν θα με απασχολήσει στο συγκεκριμένο κείμενο. Στη συνέχεια εκτροχιάστηκε και πλέον επέστρεψε βίαια στο δρόμο της, έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος.

Αυτό που μου προξενεί απορία είναι πως γίνεται από τη μία να θες να διώξεις τη μισή ομάδα που έχει μεγάλα συμβόλαια και να στηριχθείς σε νεαρούς ποδοσφαιριστές  και από την άλλη να προσπαθείς να φέρεις πίσω τον Σισέ προσφέροντας του για τέσσερις μήνες 700.000 ευρώ.

Είναι δυνατόν οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου να συναινέσουν σε ένα διαζύγιο χάνοντας χρήματα, γνωρίζοντας πως την ίδια ώρα η ομάδα είναι διατεθειμένη να αδειάσει τα ταμεία της για να φέρει έναν ποδοσφαιριστή;

Με αυτές τις κινήσεις η διοίκηση του Παναθηναϊκού βγήκε διπλά χαμένη. Και ο Σισέ δεν επέστρεψε στην ομάδα, αλλά πλέον και οι παίκτες που είναι υπό διωγμό δεν πρόκειται να κάνουν τόσο εύκολα πίσω (όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του δικηγόρου του Λουκά Βύντρα).

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στον Βύντρα. Διάβασα τις δηλώσεις του Φάμπρι στο Νίκο Τζουάννη. Είναι ακόμα ένας προπονητής που περνάει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και πλέκει το εγκώμιο του διεθνούς αμυντικού. Μάλλον και αυτός δεν γνωρίζει τόσο καλά το ποδόσφαιρο, όσο το γνωρίζουν οι προπονητές της εξέδρας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.