Αναλάβετε τις ευθύνες σας…

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέρασαν... Κι όμως συνεχίζονται τα δώρα από τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» σ’ ένα ακόμη παιχνίδι προδόθηκαν από τους εαυτούς τους και την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Δύο τέρματα, επιτρέψτε μου να τα χαρακτηρίσω, «φθηνά». Το ίδιο είπα και στον Ελευθερόπουλο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, για να απαντήσει ότι είναι «άδικο για τη δουλειά που κάνουμε όλη την εβδομάδα». Ο Πανιώνιος ότι «χτίζει» μέσα στη βδομάδα, το «γκρεμίζει» μέσα σε μία στιγμή, σε μία αδράνεια μέσα στο παιχνίδι.
 
Λάθη, λάθη, λάθη. Παρατεταμένα. Σε προβληματικό βαθμό πλέον. Που έχουν φέρει τον Πανιώνιο σε αυτή την κατάσταση. Να αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές, με μόλις μία ισοπαλία. Στα τελευταία 7 παιχνίδια, ο Πανιώνιος έχει δεχθεί 15 γκολ. Και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την κατρακύλα της ομάδας. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις νίκη όταν δέχεσαι κατά μέσο όσο 2.14 γκολ ανά παιχνίδι και σκοράρεις μόλις 0.4 γκολ.
 
Είδα και ξαναείδα τα γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος. Και δεν χρειάζεται καμία ανάλυση και εξήγηση για το πως χάθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος δεν έπαιξε καμιά «μπαλάρα», σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία, αλλά μέχρι το σημείο που ήρθε το 1-0 το ματς ήταν ισορροπημένο. Ούτε τους απειλούσε, ούτε τον απειλούσαν, ουσιαστικά. Και μετά το δεύτερο τέρμα, το παιχνίδι άνοιξε, με τον Πανιώνιο περισσότερο να κινδυνεύει με τρίτο τέρμα παρά να επιστρέψει στο ματς. Και ότι στο τέλος διεκδίκησε την ισοπαλία, περισσότερο είναι από την καθίζηση του ΟΦΗ, παρά από δικές του ενέργειες.
 
Ναι, συμφωνούμε. Το ρόστερ είναι περιορισμένο, υπάρχουν προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά να δέχεσαι δύο τόσο «φθηνά» γκολ; Να κάνεις δώρο τις προσπάθειές σου; Τον ιδρώτα σου; Τα χιλιόμετρα που ρίχνεις στον αγωνιστικό χώρο και στις προπονήσεις; Μόνο τους εαυτούς τους μπορούν να βλάψουν. ʼπαντες. Γιατί όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Αυτό που αναλογεί στον καθένα. Και άποψή μου είναι πως στο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στους ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.