"Χρυσοί" οι εκτός έδρας βαθμοί

Στο μίνι πρωτάθλημα των play off οι έδρες παίζουν σπουδαίο ρόλο στην κατάκτηση της νίκης, κάτι που φάνηκε στην πρώτη αγωνιστική της φετινής διαδικασίας. Αν λοιπόν οι έδρες υπερισχύσουν ως το τέλος τότε ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα για την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης.
Δημοσίευση: 19/05/2013 - 08:08

Αν δηλαδή ΠΑΟΚ και Αστέρας επικρατήσουν την Κυριακή, τότε μετά τη δεύτερη αγωνιστική θα έχουμε επιστρέψει στην αφετηρία του μίνι πρωταθλήματος. Αν όμως από την άλλη ΠΑΣ Γιάννινα ή Ατρόμητος καταφέρουν να "σπάσουν" τις έδρες τότε θα έχει δοθεί πραγματικό ενδιαφέρον στα play off.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Παράσχος, καθώς μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, θέλει να δει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται την απογοήτευση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Αστέρα. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα βάλει για τα καλά του Περιστεριώτες στη διεκδίκηση του καλύτερου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Για να το πετύχει αυτό ο κυρ Γιώργος, θα συνεχίσει να ζητά από τους παίκτες του επιθετική άμυνα στα τρία τέταρτα του γηπέδου, απέναντι σε μια ομάδα που αν δεν της δώσεις χώρο μπορείς να την μπλοκάρεις. Ασφαλώς ο Αστέρας έχει αποδείξει φέτος ότι στη μέρα του μπορεί να διαλύσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ωστόσο κι ο Ατρόμητος με καλή πλέον ψυχολογία και με ρόστερ που ποτέ δεν αμφισβήτησε κανείς, είναι ικανός και για το καλύτερο.