Κυανέρυθρο… Restart

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου συνοδεύτηκε με νίκη. Μια αγχωτική νίκη επί της Βέροιας με 2-1. Μια νίκη που οι «κυανέρυθροι» χρειάζονταν πάση θυσία. Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Την πήραν και τώρα κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Παναγόπουλος ανέλαβε την ομάδα ουσιαστικά την Τρίτη. Με μόλις δύο προπονήσεις θα πρέπει να έχει τις ικανότητες του Κόπερφιλντ για να μεταμορφώσει την ομάδα αγωνιστικά και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες είχε ή έχει ο Πανιώνιος. Οπότε το βάρος έπεσε στην ψυχολογική ανάταση των παικτών του.
 
Οι «πιτσιρικάδες» ένιωσαν άνετα με την επιστροφή του 36χρονου τεχνικού. Ο Ντούνης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του φέτος, ήταν δραστήριος και επικίνδυνος. «Το πρόβλημα μου ήταν η ψυχολογία. Αυτό βελτίωσε ο Παναγόπουλος. Φυσικά και χάρηκα που γύρισε. Με κάνει να νιώθω χαρούμενος η επιστροφή του» δήλωσε στο Novasports ο Ντούνης με το τέλος του αγώνα.
 
Ο Καμπάνταης δημιούργησε το πρώτο γκολ, έδωσε μάχες, κράτησε μπάλα, κέρδισε την αποβολή του Σισοκό, όπως είχαν σχεδιάσει με τον προπονητή του στο ημίχρονο. Φυσικά, υπέπεσε στο ανόητο πέναλτι.
 
Βέβαια, σε καμία περίπτωση η εμφάνιση δεν ήταν ικανοποιητική. Μάλλον νευρική, δείγμα του άγχους που διακατείχε τους «κυανέρυθρους» για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
 
Η ανακούφιση ήταν μεγάλη στα πρόσωπα των «κυανέρυθρων» όταν το τέλος του αγώνα του βρήκε νικητές. Ο Παναγόπουλος στα αποδυτήρια τους «μοίραζε» συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Με όση φωνή του είχε απομείνει.
 
Μάλιστα σε περίοπτη θέση στα αποδυτήρια της ομάδας κρέμασε το λάβαρο της Βέροιας, σε μια συμβολική κίνηση, καθώς τους είπε χαρακτηριστικά: «Όταν μπαίνεις σε μια μάχη, μπορεί να κερδίσεις, αλλά και μπορεί να χάσεις. Σημασία έχει η προσπάθεια. Εμείς σήμερα κερδίσαμε» ήταν κάποια από τα λόγια του Παναγόπουλου, ο οποίος κάτι ανάλογο είχε κάνει και πέρυσι όταν ανέλαβε τον Πανιώνιο σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας. Μια προσπάθεια για επανεκκίνηση. Για «κυανέρυθρο» restart.
 
Ο Πανιώνιος από το παιχνίδι με τη Βέροια οφείλει και πρέπει να κρατήσει μόνο τους 3 βαθμούς. Η εικόνα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, όπως και η γενικότερη κατάσταση στην ομάδα.
 
ΥΓ: Ο Αραβίδης σημείωσε δύο ακόμα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 8. Όσα είχε πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Η συνεισφορά του είναι σημαντική. «Αυτά τα παιδιά και η οικογένεια, γιατί είμαστε οικογένεια, κρατάνε ζωντανό τον Πανιώνιο» είπε στην κάμερα του Novasports ο Χρήστος Αραβίδης. Και έχει δίκιο. Αν χαθεί και το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φυσικά, ο Αραβίδης που είναι και στους υποψήφιους MVP της αγωνιστικής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συμβολή του Νίκου Παντελή στην ομάδα. Όποια και αν ήταν αυτή, όσο σημαντική και αν ήταν. Γιατί και αυτός το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν το πως θα βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει από μικρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.