Έτσι ΠΑΟ τελικό!

Σαρωτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους Πράσινους να κάνουν το ...ενάμισι βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί των «ερυθρόλευκων».

Μονάχα θετικά στοιχεία έχει να κρατήσει ο τεχνικός του Τριφυλλιού από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στους Βολιώτες. Οι Πράσινοι είχαν διάρκεια και ενέργεια στο παιχνίδι τους, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα, έδειξαν πόσο ήθελαν τη νίκη και εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για το Τριφύλλι. Μόνο η …αποτελεσματικότητα έλειπε, καθώς οι παίκτες του Αναστασίου «πολιόρκησαν» την εστία του Ολυμπιακού Βόλου με κάθε τρόπο και δημιούργησαν – και σπατάλησαν- πολλές και κλασικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των Πράσινων παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, ενώ προστέθηκε και η ουσία στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να κάνει άνω κάτω την άμυνα των αντιπάλων, τον Μπαϊράμι να έχει θετική παρουσία και τον Μπεργκ πάντα απειλητικό. Το γρήγορο γκολ του Νιγηριανού χαφ άνοιξε τον δρόμο για την νίκη και στη συνέχεια τα πράγματα ήταν απλά για τους παίκτες του Αναστασίου. Με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, οι Πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη ομάδα, σκόραραν άλλες τρεις φορές και διατήρησαν την απόλυτη πρωτοβουλία στο ματς ακόμα και στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, όταν αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Πράνιτς.

Ο ταλαντούχος Ατζαγκούν έδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να δώσει πολλά στο Τριφύλλι, ο Μπαϊράμι έκανε το πρώτο του καλό παιχνίδι μετά την επέμβαση στη μέση, ενώ εξαιρετική ήταν η συνεργασία Ζέκα και Λαγού στα χαφ.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός μπορεί να βλέπει τελικό και οι Πράσινοι δείχνουν αποφασισμένοι να μην σπαταλήσουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία που έχουν την εφετινή σεζόν. Ο τίτλος δεν είναι άπιαστος στόχος και αυτός ο Παναθηναϊκός που είδαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δείχνει ικανός για να φτάσει μέχρι την πηγή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.