“Παρών” κι ο Ιταλός

Μετά τον Γιάννη Φετφατζίδη και ο Παναγιώτης Κονέ φώναξε "παρών" στον Φερνάντο Σάντος. Ο "Ιταλός" στην κορυφαία του ίσως εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, πέτυχε το παρθενικό του γκολ, βοήθησε τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά και πρόσθεσε έναν ακόμα θετικό πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό.

Μετά τον Γιάννη Φετφατζίδη και ο Παναγιώτης Κονέ φώναξε “παρών” στον Φερνάντο Σάντος. Ο “Ιταλός” στην κορυφαία του ίσως εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, πέτυχε το παρθενικό του γκολ, βοήθησε τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά και πρόσθεσε έναν ακόμα θετικό πονοκέφαλο στον Πορτογάλο τεχνικό.

Γι’ αυτό άλλωστε είναι κι η προετοιμασία, ώστε κάθε παίκτης να δείχνει τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας και να βοηθά τον προπονητή της ομάδας να εξάγει τα ασφαλέστερα των συμπερασμάτων. Ο Κονέ, μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ, έχει μάτι που γυαλίζει και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την εθνική ομάδα. Στην Μπολόνια αγωνίστηκε κυρίως ως “δεκάρι”, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί ως “οχτάρι” με αρκετές ελευθερίες στο δημιουργικό κομμάτι, ώστε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Τα γκολ που έχει βάλει στην Ιταλία προέρχονται κυρίως από την έφεση του στο να πατάει περιοχή. Κάτι ανάλογο έγινε και στο ματς με την Βολιβία, όταν και ακολούθησε την πολύ καλή ομαδική επίθεση και σαν τρέιλερ μπήκε σε θέση φορ για να πετύχει το πολύ όμορφο γκολ. Η διάθεσή του, η προσήλωση στον στόχο και ο ιταλικός επαγγελματισμός που τον διακρίνει μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό όπλο για τον Φερνάντο Σάντος.

ΥΓ: Αρχηγική η εμφάνιση του Κώστα Κατσουράνη σε ρόλο λίμπερο της μεσαίας γραμμής με κάθε πρώτη μπάλα να περνά από τα πόδια του ώστε να ξεκινά ορθολογικές επιθέσεις.

ΥΓ 2: Άψογη η συνεργασία Χολέμπας-Σαμαρά στην αριστερή πτέρυγα.

ΥΓ 3: Τα κράτησε για αργότερα ο Γκέκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.