“Κτυπάει” ο Φορτούνης την πόρτα της ενδεκάδας

Λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός πορεύθηκε στο μονόδρομο της νίκης στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων.

 Όμως, ο Μίτσελ δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος μόνο από το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. Λογικά, στα οφέλη από το ματς στα Επτάνησα θα έχει προσθέσει και την άκρως ικανοποιητική εμφάνιση αρκετών παικτών του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στον πυρήνα των βασικών επιλογών του στην τρέχουσα περίοδο.
       
Θα μας επιτρέψετε να σταθούμε σε έναν εξ αυτών, τον Κώστα Φορτούνη. Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και αντικατέστησε τον Ντοσεβί, ήταν βασικός συντελεστής στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού των «Πειραιωτών». Κάθε φορά που περνούσε η μπάλα από τα πόδια του, είχε τον τρόπο προκειμένου να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τις επιλογές του. Είχε ώριμη σκέψη, ενώ με τις κινήσεις του μας θύμισε τη σπάνια τεχνική κατάρτισή του. Φυσικά και δε μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του Μίτσελ τώρα που αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο δράσης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όμως, αυτός ο Φορτούνης διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση, ακόμη και στο αρχικό σχήμα, κι όχι μόνο στην 18άδα.

Φυσικά ο Ισπανός τεχνικός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το πώς θα παραταχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας την Τετάρτη το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο. Θα έχει, λοιπόν, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει ένα ματς που μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εν κατακλείδι, αισθανόμαστε την ανάγκη να σταθούμε στις περιπτώσεις των Κασάμι και Ντοσεβί. Ο πρώτος εμφανίζει σημάδια αγωνιστικής απειθαρχίας, ενώ ο Ντοσεβί δεν ανταποκρίνεται στο σχέδιο δράσης του προπονητή του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Μίτσελ τους αντικατέστησε στο ημίχρονο με τους Ντομίνγκες και Φορτούνη. Τα θέτουμε τα ζητήματα αυτά ως «τροφή για σκέψη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.