Κέρδη στην Τρίπολη

O Nίκος Τζουάννης σχολιάζει στο προσωπικό του blog την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας …εξασφαλισμένη από το πρώτο παιχνίδι, δεν ήθελε και πολύ για να δουν οι Πράσινοι τη ρεβάνς με τον Αστέρα σαν …αγγαρεία. Όμως οι παίκτες του Τριφυλλιού αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι και έφυγαν νικητές από την Τρίπολη σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός μετράει μονάχα κέρδη. 

Το τελικό αποτέλεσμα δεν περνάει σε …δεύτερη μοίρα, αφού κάθε νίκη ενισχύει ψυχολογικά μια ομάδα και οι Πράσινοι ήθελαν μια μικρή τόνωση μετά τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. 

Ο Ουζουνίδης έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, ξεκούρασε βασικά στελέχη και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν ενεργό ρόλο στα τελευταία παιχνίδια. Οι περισσότεροι άρπαξαν την ευκαιρία τους και έδειξαν στον προπονητή τους ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους όταν χρειαστεί. 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί …δάφνες ποιότητας. Χαμηλό τέμπο, λίγες φάσεις, κατοχή μπάλας από τους Πράσινους και ένα …buzzer beater στο φινάλε από τον Μαρινάκη έκρινε τον νικητή.  

Η επανεμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο στη δράση μετά τον τραυματισμό του και το ημίωρο ντεμπούτο του Γκιγιέρμο Μολίνς «λύνουν» τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει επιπλέον επιλογές για την επιθετική του γραμμή.

Ο Αργεντινός ήταν ορεξάτος, αλλά φανερά επηρεασμένος από την αγωνιστική αποχή, ενώ ο Σουηδός είχε διάθεση, ωστόσο δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Αναμφίβολα θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια για να βρει τα «πατήματα» και το ρυθμό του. 

Ο Οδ. Βλαχοδήμος πέρασε ένα …ήρεμο απόγευμα, ο Μολέντο ήταν σε άλλο ένα παιχνίδι ηγέτης στην άμυνα της ομάδας του, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο νεαρός Ευαγγέλου. Θετικοί ο …captain Χουχούμης και ο έμπειρος Μέστο, ενώ στα χαφ ο Ρέις είχε ενεργό ρόλο και πολλές κερδισμένες «μονομαχίες», σε αντίθεση με τον Λουντ που …χάθηκε στη μετριότητα του αγώνα. 

Ο Π. Βλαχοδήμος είχε ενέργεια στο παιχνίδι του, ωστόσο προσπάθησε και πάλι για το …κάτι παραπάνω – όπως και ο Μπουμάλ- ενώ ο Εμποκού έπαιξε στο …ρελαντί. 

Καλή ήταν η παρουσία του νεαρού Χατζηγιοβάνη που έδωσε ταχύτητα και διάθεση στο Τριφύλλι, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο …μέσος Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε – ξανά – με επιτυχία στο ρόλο του αμυντικού χαφ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.