Εσύ ποιο σενάριο προτιμάς…;

Το πλέον συναρπαστικό της κλήρωσης των «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι τα σενάρια του τελικού…!

Τελικά η μοίρα που αποφάσισε στη Νιόν για τα ζευγαρώματα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε έμπνευση. Έμπνευση την οποία θα ζήλευε κάθε σεναριογράφος ή σκηνοθέτης ταινιών blockbuster. 

Για ρίξτε μια ματιά… φέρνει αντίπαλες, σε «εμφύλιο» μάλιστα, τις δύο από τις ομάδες που βρίσκονται στις οκτώ καλύτερες και δεν έχουν κατακτήσει στο παρελθόν το τρόπαιο, ούτε έχουν βρεθεί στον τελικό. Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν…
 
Τις έχουσες γευθεί στο παρελθόν το νέκταρ από την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά», χώρισε επίσης με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν. 

Άγιαξ – Γιουβέντους ήταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε από την κληρωτίδα, έχοντας συναντηθεί δύο φορές στον τελικό της διοργάνωσης. Το 1973 χαμογέλασε ο Αίαντας, 23 χρόνια μετά, το 1996 χαμογέλασε η «Γηραιά Κυρία» και ξανά μετά από 23 χρόνια θα συναντηθούν σε νοκ άουτ ματς στη διοργάνωση! 

Μπαρτσελόνα – Μαν. Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο ζευγάρι που προέκυψε από τη διαδικασία, επίσης κουβαλώντας δύο τελικούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, το 2009 στη Ρώμη και το 2011 στο Λονδίνο. Αμφότεροι είχαν «βαφτεί» στις αποχρώσεις των «μπλαουγκράνα»! Έκτοτε οι δυο τους δεν αντάμωσαν ούτε στους ομίλους, ενώ όπως υπενθυμίζει ο Πίτερ Σμάιχελ η Βαρκελώνη δεν είναι το χειρότερο μέρος του κόσμου για να ταξιδέψει η Γιουνάιτεντ. Αλησμόνητος γαρ ο τελικός του 1999…!



Λίβερπουλ – Πόρτο εμπλέκονται στο ζευγάρι που δε δείχνει να δέχεται έντονη επίδραση από το παρελθόν στα μεταξύ τους παιχνίδια (υπάρχει βέβαια η περυσινή πεντάρα των “ρεντς” στο Ντραγκάο), αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι μπορεί να ενεργοποιήσει σενάριο για τελικό άνευ προηγουμένου. Γιατί…; 

Η πιο συναρπαστική εκδοχή της κλήρωσης δε βρίσκεται σε αυτά που μας έθεσε ως δεδομένα, αλλά σε αυτά που αφήνει ως ενδεχόμενες περιπτώσεις για τον τελικό έχοντας κληρώσει και τα ημιτελικά, καθώς προκαλούν «όργιο» στη φαντασία. 


Διαλέξτε λοιπόν το σενάριο που προτιμάτε για τον τελικό…
 


Μέσι εναντίον Ρονάλντο,
αφού αν προκριθούν και οι δύο δε συναντιούνται στα ημιτελικά!


Γκουαρδιόλα εναντίον Μπαρτσελόνα
αφού αν προκριθούν και οι δύο δε  συναντιούνται στα ημιτελικά! 


Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ) εναντίον Μάντσεστερ (Σίτι),
αφού αν προκριθούν και οι δύο δε συναντιούνται στα ημιτελικά!
Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα, του τελικού δηλαδή με τις ομάδες του Μάντσεστερ, μπορεί να προηγηθεί ημιτελικός Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ! 

Εσύ ποιο σενάριο προτιμάς…; 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.