Τώρα θα μάθουμε τον Γκαρθία

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού το προσεχές διάστημα και τον Όσκαρ Γκαρθία, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι των Πειραιωτών να μάθουν καλύτερα σε αυτά τα ματς.

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετράει ο Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ντεμπούτο έκανε στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πλατανιά. Και εν συνεχεία καθοδήγησε την ομάδα του Πειραιά στα ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία και την Ξάνθη. Και τα τρία έγιναν στο Καραϊσκάκη. Εντός έδρας είναι και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «Πειραιωτών», ο πρώτος προημιτελικός με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 7.30μμ.

Και ουσιαστικά είναι η αφετηρία ενός εξόχως απαιτητικού προγράμματος για τον Ολυμπιακό, καθώς οι υποχρεώσεις έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και είναι συνεχόμενες στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Μετά το ραντεβού του κυπέλλου, ακολουθούν η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 19η αγωνιστική, το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (4/2), η ρεβάνς του ΟΑΚΑ (7/2) και η δοκιμασία με τον εξαιρετικό, φέτος, Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/2). Δε θα πάμε πιο μακριά, στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο στα τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου αντίστοιχα. Απλώς, τα αναφέρουμε για να αναδείξουμε την κρισιμότητα ενός προγράμματος που πιθανότατα θα κρίνει τους κόπους της σεζόν.

Ήδη έχουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής για τον Ολυμπιακό του Όσκαρ Γκαρθία. Θέλει επιθετικό ποδόσφαιρο και πίεση από τους παίκτες του έως τις παρυφές της αντίπαλης περιοχής. Τώρα θα τον μάθουμε καλύτερα, διότι θα δείξει πως σκέφτεται να αξιοποιήσει το ρόστερ. Θα στηριχθεί σε 14-15 ποδοσφαιριστές, ή θα εφαρμόσει εκτεταμένο rotation; Ουδείς μπορεί να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε υπομονή για να μάθουμε τις επιλογές του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.