Είχε Λουντ στο …μανίκι

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ στη Λάρισα και την εικόνα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη στο συγκεκριμένο ματς.

Κάποια στιγμή θα “έσπαγε” αυτή η …κατάρα των εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούσε τον Παναθηναϊκό και δεν έλεγε να τον αφήσει σε ησυχία. Οι Πράσινοι είχαν φτάσει αρκετές φορές στην …πηγή, ωστόσο στη Λάρισα κατάφεραν να πιουν και …νερό. 

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για το Τριφύλλι στο εφετινό πρωτάθλημα και μια ελκυστική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, θυμίζοντας …κανονικό Παναθηναϊκό σε μεγάλο μέρος του αγώνα. 

Οι Πράσινοι έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο, περιόρισαν τα αμυντικά λάθη, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και είχαν πειθαρχία και προσήλωση στο αγωνιστικό τους πλάνο. Με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου υπήρξε νευρικότητα και άγχος για το αποτέλεσμα από τους παίκτες του Τριφυλλιού, η εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα ήταν ενθαρρυντική και ένας μικρός λόγος αισιοδοξίας για το δύσκολη συνέχεια. 
 
Ο Ουζουνίδης διαχειρίστηκε με έξυπνο τρόπο τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του και έχει σημαντικό μερίδιο στην πίτα της νίκης. Η κίνηση …ματ του τεχνικού των Πράσινων ήταν στην επίθεση, αφού ο Ουζουνίδης έβγαλε τον Λουντ από το …μανίκι του και η τοποθέτηση του Φινλανδού στη γραμμή κρούσης ήταν αρκετή για να φτάσει ο Παναθηναϊκός σε μια νίκη που περίμενε εδώ και …μήνες. 

Ο Λουντ ήταν μια ομάδα μόνος του και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στη Λάρισα. Πολλά τρεξίματα από τον Σκανδιναβό και ασφυκτική πίεση στην αντίπαλη άμυνα, ενώ κράτησε σωστά τη μπάλα, έπαιξε με πλάτη όταν χρειάστηκε, συνεργάστηκε άψογα με τον Δώνη στην επίθεση, αλλά και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και βρήκε τον τρόπο για να σκοράρει και να δώσει το “τρίποντο” στην ομάδα του. 

Θετική εικόνα είχε η άμυνα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βλαχοδήμος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, οι Αυλωνίτης και Οικονόμου είχαν καλή συνεργασία και επικοινωνία, πολλές βοήθειες στα μετόπισθεν έδωσε ο Γιόχανσον, ενώ ο Ινσούα έκανε κάποια αβίαστα λάθη.

Οι Κάτσε και Τζανδάρης άρχισαν να αποκτούν “χημεία” στο παιχνίδι τους, ο Χατζηγιοβάνης ήταν δυναμικός για ένα ημίχρονο, ο Κουλιμπαλί πάλεψε στην πλευρά του, ενώ ο Δώνης βοήθησε ξανά την ομάδα του και είχε καλή παρουσία στην επίθεση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.