Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκρισή του στον τελικό του Rogers Cup, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κέβιν Άντερσον.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκρισή του στον τελικό του Rogers Cup, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κέβιν Άντερσον. Ο Έλληνας τενίστας υπογράμμισε πως νιώθει σα να παίζει στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη συμπαράσταση των ομογενών φιλάθλων του Καναδά, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του στους αγώνες στο τουρνουά του Τορόντο.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι και τα γενέθλιά μου, είναι τρελό. Αν με ρωτούσαν πού θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου, θα απαντούσα στο Τορόντο, γιατί όχι; Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο τελικό στα γενέθλιά σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα σε challenger στη Σλοβενία για λίγους βαθμούς. Η πορεία μου δείχνει πόσο έχω εξελιχθεί και βελτιωθεί φέτος. Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω».

Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες φιλάθλους: «Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Έχετε τόσο μεγάλο πάθος για το σπορ, που δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό στο τένις. Με τέτοιο κοινό είναι διασκεδαστικό να παίζεις».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.