Αντρεέσκου: «Έπρεπε να παλέψω όπως η Σάκκαρη»

Περισσότεροι από 18 μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο US Open 2019, η 20χρονη Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου, θα διεκδικήσει ξανά ένα τρόπαιο, αυτό του Miami Open.

Περισσότεροι από 18 μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο US Open 2019, η 20χρονη Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου, θα διεκδικήσει ξανά ένα τρόπαιο, αυτό του Miami Open, αφού σήμερα στα ημιτελικά κατάφερε να νικήσει τη Μαρία Σάκκαρη, 7-6 (7), 3- 6, 7-6 (4), μετά δύο ώρες και 42 λεπτά. «Ενάντια στη Σάκκαρη, δεν είχα άλλη επιλογή αλλά να τρέξω για ότι μπορούσα και απλά να πολεμήσω μέχρι το τέλος γιατί αυτό έκανε και εκείνη. Πραγματικά έπαιρνε τον έλεγχο των πόντων πολλές φορές. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν πρόκειται να πω ψέματα», δήλωσε η Αντρεέσκου στο γήπεδο μετά τον αγώνα.

«Ολόκληρο το σχέδιο παιχνιδιού μου ήταν να το προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί ήξερα ότι αυτό θα έκανε και εκείνη, και μια από εμάς θα μπορούσε να ήταν η νικήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα», πρόσθεσε η Καναδή, που στον αυριανό τελικό θα αναμετρηθεί με την Ασλει Μπάρτι, Νο1 και κάτοχο του τίτλου, η οποία νίκησε 6-3, 6-3 την Ελίνα Σβιτολίνα. «Ήθελα να την αντιμετωπίσω εδώ και πολύ καιρό, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό. Ξέρω ότι πρόκειται να είναι, ένας πολύ σκληρός αγώνας, αλλά ανυπομονώ πραγματικά», συμπλήρωσε το Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, που τη Δευτέρα θα βρεθεί μία θέση ψηλότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.