Στους «16» του Roland Garros η Λάκη

Στην παρθενική της συμμετοχή στο ταμπλό Grand Slam, στην κατηγορία των juniors, η Μιχαέλα Λάκη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, μετά από μία εκπληκτική ανατροπή σε βάρος της, Σοφία Κωστούλα (2-1 σετ).

Τι και αν βρέθηκε πίσω με ένα σετ, ή ακόμα ακόμα με 3-5 στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η νέα μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τένις, Μιχαέλα Λάκη (15 χρ.) άντεξε στους κραδασμούς και πήρε το εισιτήριο για την Φάση των «16» του Roland Garros.

Η αντίπαλος της, η Βελγίδα Σοφία Κωστούλα μόνο τυχαία δεν είναι σε αυτό το επίπεδο καθώς βρίσκεται στο νούμερο 12 του ταμπλό και στο νούμερο 14 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών U18.

Από εδώ και πέρα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα για την Ελληνίδα αθλήτρια. Στους «16» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (09/06) την κορυφαία Αμερικανίδα και νούμερο 6 στον κόσμο στα juniors, Ρόμπιν Μοντγκόμερι.

Μιλάμε για μία αθλήτρια που έχει καταφέρει να παίξει ήδη σε Grand Slam σε γυναικείο επίπεδο (US Open 2020) ενώ έχει ήδη έναν τίτλο σε αυτό το επίπεδο (τουρνουά 25 χιλιάδων δολαρίων της ITF στο Λας Βέγκας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.