Με το δεξί και άνετα ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μαρίν Τσίλιτς με 2-0 σετ (7-5, 6-2) στο εναρκτήριο παιχνίδι του στο τουρνουά Masters της Ρώμης.

Από την αρχή του πρώτου σετ ο παράγοντας σερβίς έδειξε ότι θα αποδειχθεί καθοριστικός, όπως άλλωστε αναμενόταν, στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρίν Τσίλιτς και το Στέφανο Τσιτσιπά.  

Έτσι λοιπόν, με τον Έλληνα και τον Κροάτη να υπερασπίζονται απόλυτα το σερβίς τους το σκορ οδηγήθηκε στο 5-5 κι εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδείχθηκε αλύγιστος, κρατώντας το ξανά και στη συνέχεια «σπάζοντας» αυτό του αντίπαλου του για να κλείσει το πρώτο σετ με 7-5.

Το δεύτερο σετ όμως ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, καθώς ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε από την αρχή κάνοντας μπρέικ στα πρώτα δύο σέρβις γκέιμ του Τσίλιτς και κρατώντας το αλώβητο το δικό του, κατάφερε να διανύσει τη μισή διαδρομή για την κατάκτηση του με συνοπτικές διαδικασίες.

Με «προίκα» το 3-0 ο Τσιτσιπάς έπαιξε ακόμη πιο ελεύθερα, χωρίς λάθη και με αυτοπεποίθηση κι έφτασε χωρίς πίεση στο τελικό 6-2.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Τσιτσιπά εις βάρος του Τσίλιτς, καθώς στην προηγούμενη αναμέτρηση τους που ήταν η μοναδική κι είχε διεξαχθεί στο Τόκιο το 2017 σε σκληρή επιφάνεια ο Κροάτης είχε επικρατήσει με 2-0 σετ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.