Match Center
TOP VIDEOS
video
Κοζορώνης: «Εμπόλεμη ζώνη η Καρδίτσα» (video)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ποδόσφαιρο

Αναγεννηση Καρδιτσας - Ποδοσφαιρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Super League 2: Η Παναχαϊκή «σόκαρε» τα Χανιά, συνέχισαν με νίκες Καλλιθέα και ΑΕΛ
Η Παναχαϊκή μπορεί να ήταν τελευταία στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 αλλά κατάφερε να κερδίσει τα Χανιά με ανατροπή (2-1). Το «δωράκι» δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από την πρωτοπόρο Athens Kallithea που έκανε το χρέος της κόντρα στο Αιγάλεω (1-0) για να βρεθεί στο +6 από τους διώκτες της. Στο Βόρειο Όμιλο η ΑΕΛ συνέχισε με νίκη (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Super League 2: Ο Τηλυκράτης Λευκάδας «σόκαρε» τον Ιωνικό, μεγάλες νίκες για Αιγάλεω – Ηλιούπολη
«Βόμβα» στην Super League 2 με τον Τηλυκράτη Λευκάδας να κερδίζει με 3-2 τον Ιωνικό Νίκαιας! Μεγάλη εντός έδρας νίκη για το Αιγάλεω κόντρα στην Παναχαϊκή, σπουδαίο «διπλό» για την Ηλιούπολη στην έδρα του Διαγόρα και μοιρασιά στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και την Κοζάνη για τον Βόρειο Όμιλο.
Νέα βαθμολογική απώλεια του Ηρακλή, στάθηκε όρθια η Αναγέννηση Καρδίτσας
Χωρίς νίκη παραμένει ο Ηρακλής στη Super League 2, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Καυτανζόγλειο», σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστικής του Α΄ ομίλο
Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας: Αναβλήθηκε εκ νέου η αναμέτρηση!
Το παιχνίδι του Αιολικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας αναβλήθηκε εκ νέου για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet, καθώς οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για τη Μυτιλήνη.
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κλάους, μοίρασε νερά και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς
Κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στέκεται ο Κλάους Αθανασιάδης. Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ και νυν ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Καρδίτσας μοίρασε νερά και τρόφιμα στους πλημμυροπαθείς του νομού Καρδίτσας.
S.L. 2 : Φινάλε με νίκες γηπεδούχων και… χαμένη τη Βέροια! (hls)
Δεν προέκυψε η έκπληξη, τουλάχιστον εκεί όπου υπήρχαν οι βαθμολογικές εκκρεμότητες, στο φινάλε της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας. Νίκησαν στις έδρες τους, ο Μακεδονικός, ο Απόλλων Πόντου και η Βέροια με τη «βασίλισσα του βορρά» να χάνει στο… νήμα, τη μάχη της παραμονής ακολουθώντας τους Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας και Θεσπρωτό στις «άγονες» γραμμές της 3ης κατηγορίας. Όλοι οι «ενδιαφερόμενοι», αυτοί που ήθελαν τους βαθμούς, εύκολα ή λιγότερο εύκολα τους πήραν.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.