SL2, Βόρειος Όμιλος: Με νίκες στην κορυφή Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β΄

Συνεχίζουν νικηφόρα οι «Κυανόλευκοι», επιστροφές στις νίκες για τον «Δικέφαλο», χωρίς νικητή το ματς στη Μυτιλήνη στην 5η αγωνιστική των Play Outs των αγώνων της Super League 2

Ηρακλής και ΠΑΟΚ βρίσκονται επικεφαλής με 24β. στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου στη σκληρή μάχη των Play Outs ενώ από «λευκή» ισοπαλία χαρακτηρίστηκε το ματς στη Μυτιλήνη.

ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Η ομάδα του Αλέξου Αλεξιάδη ανέκαμψε μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ηρακλή, έβγαλε αντίδραση και πήρε σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας σκοράροντας στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στην Ευκαρπία. Ήταν ο Κανίς στο 9’ που έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του ανοίγοντας το σκορ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι επέδειξαν ψυχραιμία, διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, «έσβησαν» ψύχραιμα τις προσπάθειες αντίδρασης των αντιπάλων τους και στο 81’ ήταν η σειρά του Γκούμα να βάλει τη σφραγίδα του στο ματς σκοράροντας και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ του «Δικεφάλου».

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κώττας, Παντεκίδης (46′ Μανωλιούδης), Γιαξής, Σνάουτσνέρ, Γκούμας (88′ Κουαλιάτα), Πανίδης (46′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (89′ Κορέλας), Κονίλιο, Ντουμάνης (89′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (71′ Κοκκίνης).

Καμπανιακός – Ηρακλής 0-1

Στο μονοπάτι των επιτυχιών συνεχίζει να πορεύεται ο Ηρακλής επικρατώντας και του Καμπανικού εκτός έδρας διατηρώντας την πρωτεκαθεδρία. Άλλος ένας αγώνας υψηλής σημασίας και για τις δύο ομάδες, αμφότερες μπήκαν δυνατά στο ματς, προσπάθησαν να επιβληθούν η μία στην άλλη, αλλά το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν αυτό που βρήκε το γκολ στο 35’ με τον Γκερμούς. Το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, με τον Ηρακλή να δίνει προτεραιότητα στη διαφύλαξη των μετόπισθεν, καιροφυλακτώντας για να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, συνθήκη που διαχειρίστηκε άνετα και δίχως να υποφέρει.

Οι συνθέσεις

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης, Αρόγιο, Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς.

Αιολικός – Κοζάνη 0-0

Στη μάχη των ουραγών δε χαμογέλασε κανένας. Αιολικός και Κοζάνη είχαν πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάγκη ωστόσο κανένας εκ των δύο δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως αλληλοεξουδετερώθηκαν στην προσπάθειά τους να κρατήσει η μία την άλλη μακριά από την περιοχή της. Και οι δύο προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα άλλαζε την ισορροπημένη εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα και με συνέπεια να παραμείνουν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Μπενίτες, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Καμπανιακός – Ηρακλής 0-1

Αιολικός – Κοζάνη 0-0

Βαθμολογία

6. Ηρακλής 24 (5 αγώνες)

7. ΠΑΟΚ Β’ 24 (5 αγώνες)

8. Καμπανιακός 19 (5 αγώνες)

———————————-

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (5 αγώνες)

10. Κοζάνη 18 (5 αγώνες)

11. Αιολικός 15 (5 αγώνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.