Νίκη Β. – Αναγέννηση Κ. 1-2: «Πέρασε» από τον Βόλο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου και «φλερτάρει» με την είσοδο στα πλέι-οφ.

«Διπλό» στο Βόλο για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε 2-1 της Νίκης και «γλυκοκοιτάζει» τα πλέιοφ. Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κονίλιο. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Βερνάρδος διπλασιάσε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 74ο λεπτό ο Σκόνδρας αποβλήθηκε και η γηπεδούχος ομάδα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Η Νίκη Βόλου μείωσε στο 86ο λεπτό με τον Πέττα, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Γκέκα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι ο διαιτητής να λήξει το παιχνίδι και έτσι η Αναγέννηση επιστρέφει στην Καρδίτσα με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32, ενώ η Αναγέννηση στην 8η με 23.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Τοπαλίδης (79′ Πέττας), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90’ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90’ Ζάγγος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.