Super League 2: Με δύο ισοπαλίες και μία νίκη η επανέναρξη

Ανώμαλη προσγείωση για τον «γηραιό» στην Καρδίτσα. Χωρίς νικητή οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση, 20 μέρες μετά την τελευταία φορά που βρέθηκαν στα γήπεδα οι ομάδες της Super League 2.

Η αυλαία της 15ης στροφής για τον Α’ όμιλο, άνοιξε με τρείς αναμετρήσεις στις (15:00). Η Κοζάνη υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό, η Αναγέννηση Καρδίτσας τον Ηρακλή και ο Μακεδονικός τον Αιολικό.

Στην Κοζάνη, ο 2ος της βαθμολογίας Λεβαδειακός, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσει την Λάρισα και να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έστω και προσωρινά.

Στην δεύτερη ισοπαλία της ημέρας, Μακεδονικός και Αιολικός έμειναν στο (1-1). Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ, ο Μπουλάτοβιτς άνοιξε το σκορ στο 48′ λεπτό για τους γηπεδούχους. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 55‘ ο Γιοκέ ισοφάρισε κάτι που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Στον αγώνα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον της αγωνιστικής. Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Ηρακλή με (2-1) και ανέβηκε στην θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους 6ους. Ο Σταμόπουλος με γκολ από τα αποδυτήρια άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση μόλις στο 2′ λεπτό με τον Κονίλιο να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 83‘. Σε μια ισορροπημένη αναμέτρηση, ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει στο 94‘ γράφοντας με τον Τζόνσον το τελικό (2-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.