SL2: «Σκαρφαλώνουν» στην πεντάδα Αναγέννηση Καρδίτσας και Μακεδονικός

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 2-0 τη Νίκη Βόλου, όπως και ο Μακεδονικός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Πόντου για την 11η «στροφή» του Βόρειου Ομίλου για την Super League 2.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 2-0

Η Αναγέννηση Καρδίτσα «καθάρισε» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο γκολ στο 73′ με σουτ του Σταμόπουλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βερνάρδος έγραψε το τελικό 2-0. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι στην 5η θέση με 14, ενώ η Νίκη Βόλου είναι στην με έναν βαθμό περισσότερο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης (90+2′ Παπαδάκος), Κοκκίνης (85′ Κορέλας), Ξύδας (69′ Βερνάρδος), Μπούζας, Κονίλιο (90+2′ Ζάγγος).

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας (63′ Γαβριηλίδης), Ριμπέιρο (46′ Μιράντα), Κρητικός (69′ Πολίτης), Μοράρ (69′ Τζιώρας).

Μακεδονικός – Απόλλων Πόντου: 3-1

Ο Μακεδονικός νίκησε με τριάρα τον Απόλλων Πόντου για παραμένει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Τσιλιγγίρη. Στο 59′ ο Αμπουντού έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι Τσουκάνης (66′)΄και Μπιανκόνι (90+3′) υπέγραψαν τη νίκη του Μακεδονικού. Οι οικοδεσπότες ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Πόντου είναι στην 11ος με 5.

Μακεδονικός: Περντρέου, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Μουμίν, Αλμπάνης, Αμπουντού, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.