To Subbuteo στο ΣΕΦ

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά στην στέγαση του Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου, θα λάβει χώρα με την αρχή του νέου έτους.

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά στην στέγαση του Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου, θα λάβει χώρα με την αρχή του νέου έτους. Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου, ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, και εφεξής οι διοργανώσεις θα φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Φαληρικού Κλειστού Σταδίου. 

Το χωροταξικό είναι ένα ζήτημα που διαχρονικά απασχολεί την κοινότητα του Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου. Το ΣΕΦ έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν διοργανώσεις Subbuteo. Για πρώτη φορά όμως η συνεργασία περιλαμβάνει μια μακρά χρονική περίοδο, ξεκινώντας τον Ιανουάριο και φτάνοντας μέχρι τον Απρίλιο του 2019, με προοπτική να συνεχιστεί και τις επόμενες σεζόν. Έτσι, αρχίζοντας από το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί το 35ο Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο περιλαμβάνει Ατομικό και Ομαδικό τουρνουά. 

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού το Κύπελλο είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων, εφόσον μιλάμε για μονούς αγώνες νοκ άουτ. Κάτοχοι από την περσινή χρονιά, σε ομαδικό επίπεδο είναι οι Φάλκονς, με 10 κατακτήσεις, και ο Νίκος Μπέης με 5 κατακτήσεις. Για την τρέχουσα χρονιά, δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. Η τσόχα είναι αυτή που θα αναδείξει τους τελικούς νικητές σε όλες τις κατηγορίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της ΕΕΕΠ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.