Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Σημείο καμπής στην παγκόσμια πανδημία

Ο δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας, Πέτερ Ρεϊνέντο, μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων της αποστολής.

Ο Σουηδός μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Ιάπωνες, ενώ συμπλήρωσε πως οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες μπορούν να αποτελέσουν σημείο καμπής στην παγκόσμια πανδημία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ότι το Τόκιο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) έχουν κάνει φανταστική δουλειά, προκειμένου να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας και με τον μεγαλύτερο σεβασμό για τις ανησυχίες που έχουν οι Ιάπωνες.

Θεωρώ ότι οι Ολυμπιακοί του Τόκιο θα μπορούσαν να γίνουν σημείο καμπής στην παγκόσμια πανδημία, τουλάχιστον αυτός είναι ένας θετικός τρόπος να το σκεφτούμε.

Η ΔΟΕ και το Τόκιο έχουν επικεντρωθεί για να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για τις ομάδες και νομίζω ότι έχουν πετύχει πολύ καλά σε αυτό. Αλλά ακόμη πιο σημαντικό σήμερα είναι ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα απ’ όσα υπάρχουν ήδη για τον ιαπωνικό λαό. Είναι συγκεκριμένες οι προϋποθέσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε και πρέπει να σεβόμαστε πολύ τις ανησυχίες που έχουν οι Ιάπωνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.