Επιστροφή Χόγκας στην ΑΕΚ

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα ξαναφορέσει, μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου, ο Μαλίκ Χόγκας.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα ξαναφορέσει, μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου, ο Μαλίκ Χόγκας. Ο Γάλλος άσος, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της Ένωσης τη διετία 2016-2018 και εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ως τον περσινό τελικό του Challenge Cup, συμφώνησε και επιστρέφει στο «Δικέφαλο», προκειμένου να τον βοηθήσει να ανέβει στην κορυφή, όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του. Ο αλγερινής καταγωγής δεξιός εξτρέμ πέτυχε 298 τέρματα σε 69 αγώνες με τα κιτρινόμαυρα και αποτελούσε -λόγω και του ιδιαίτερα εκδηλωτικού χαρακτήρα του- έναν από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων της ομάδας.

«Περίμενα αυτή τη στιγμή, της επιστροφής, με το που έφυγα από την ομάδα. Για μένα, δεν έφυγα ποτέ από την ΑΕΚ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΕΚ, ό,τι και να γίνει στη ζωή μου» δήλωσε ο Χόγκας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω. Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ για τα πολλά μηνύματα που μου στέλνουν και με έκαναν να νιώθω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ για όλο αυτό το διάστημα που ήμουν μακριά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φίλους της ομάδας και να νιώσω ξανά αυτό το αίσθημα. Δίνουν μεγάλη δύναμη στην ομάδα. Στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, στοχεύοντας φυσικά και εκεί το τρόπαιο».

Για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, η Ένωση έχει «κλείσει» επίσης τον Βαγγέλη Αραμπατζή, που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα παρελθόν από τον «Δικέφαλο» αποτελεί ο Γαρύφαλλος Μπάγιος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.