MVP o Τσιλιμπάρης

Αν και εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας στα μέσα της σεζόν, ο Κώστας Τσιλιμπάρης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Αν και εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας στα μέσα της σεζόν, ο Κώστας Τσιλιμπάρης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε αναδειχθεί MVP και στο final-4 του κυπέλλου, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας της Ημαθίας στην κορυφή, μετά από 13 χρόνια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και καθοριστικές επεμβάσεις στη σειρά των τελικών με τον Διομήδη Άργους.

«Στο τέλος που η μπάλα “βάρυνε”, φάνηκε η εμπειρία του Φιλίππου, η οποία ήταν αδιαμφισβήτητη», δήλωσε ο Κώστας Τσιλιμπάρης, ενώ στην ερώτηση αν αισθάνεται δικαιωμένος που πήρε μεταγραφή στον Φίλιππο τον Ιανουάριο, είπε: «Πρώτα απ΄ όλα δικαιώθηκαν οι άνθρωποι που με έφεραν στον Φίλιππο, ο Γιώργος Φύκατας και ο Γρηγόρης Σανίκης. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που φόρεσα την φανέλα αυτής της ιστορικής και μεγάλης ομάδας του ελληνικού χάντμπολ. Έβαλα πιστεύω και εγώ το… λιθαράκι μου σε αυτό το νταμπλ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος τερματοφύλακας πανηγύρισε σήμερα τον 21ο τίτλο του και το 7ο νταμπλ με 6η διαφορετική ομάδα (ΑΣΕ Δούκα δύο φορές, Αθηναϊκός, Κονβερσάνο στην Ιταλία, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Μπολτσάνο στην Ιταλία, Φίλιππος Βέροιας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.