Άνετα το 1-0 η Νέα Ιωνια

Η Νέα Ιωνία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ των γυναικών, συντρίβοντας στην έδρα της 36-20 τον ΠΑΟΚ.

Η Νέα Ιωνία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ των γυναικών, συντρίβοντας στην έδρα της 36-20 τον ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου πέτυχε με χαρακτηριστική άνεση των πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου και θα ψάξει για τη δεύτερη την Κυριακή (16:00), όταν οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στη Νέα Ιωνία. 

Η σειρά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για το τρίτο (12/5) και, αν χρειαστεί, το τέταρτο παιχνίδι (14/5).

Οι συνθέσεις:
 
ΟΦΝΙ (Ναϊσίδου- Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Μανιά 1, Αργυροπούλου 1, Μίλασιτς 4, Παπανικολάου 5, Πάπα 7, Σαϊντοβα, Ζυγούρα, Μακρή, Τσάκαλου 8, Διακογιάννη 5, Κοντοστεργίου, Σαραντάκου 1, Ζηνωνίδου 2, Χρονοπούλου 1, Καραμάνου 1.
 
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια):
Τσαουσίδου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Τζέριτς, Μούρνου, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη, Προκοπίδου 6, Τζαβίδα, Κολοτζιέφσκα 4, Βαφειάδου 6, Κυρικλίδου 1, Καβαζοπούλου, Κουρκουλάκη, Μεντεσίδου, Μάστακα 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.