Νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές σε νέους, έφηβους και παίδες

Τρεις νέους ομοσπονδιακούς προπονητές επέλεξε η ομοσπονδία χάντμπολ, με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τρεις νέους ομοσπονδιακούς προπονητές επέλεξε η ομοσπονδία χάντμπολ, με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Πιο συγκεκριμένα, την εθνική ομάδα νέων αναλαμβάνει ο Γιώργος Χαλκίδης, επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της εθνικής ανδρών (6η θέση στους Ολυμπιακούς του 2004 και το Παγκόσμιο του 2005), με πολυετή θητεία σε ομάδες του εξωτερικού (Ισπανία, Γερμανία Ελβετία). Ο 40χρονος προπονητής ασχολείται από πέρυσι με τα τμήματα υποδομής της ελβετικής Βάκερ Τουν, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τη γερμανική σχολή προπονητικής.

Για την εθνική εφήβων επιλέχθηκε ο Γιάννης Αρβανίτης, που υπήρξε επί πέντε χρόνια (2000-2005) βοηθός του Σουηδού Ουλφ Σέφερτ στην εθνική ανδρών, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, καθώς και στην εθνική Κύπρου.

Τέλος, την εθνική παίδων αναλαμβάνει ο Νίκος Γεωργιάδης, μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει κατακτήσει το νταμπλ το 2015 και ακόμη δύο κύπελλα, ενώ παλιότερα (2004) είχε οδηγήσει και τον ΓΑΣ Κιλκίς στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Το Δ.Σ. της ΟΧΕ επικύρωσε επίσης τη συμφωνία με την ΕΡΤ για την κάλυψη της Α1 ανδρών και των κυπέλλων ανδρών και γυναικών, καθώς και των αγώνων των εθνικών ομάδων. Οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις θα ορίζονται (από την 3η αγωνιστική της Handball Premier κι έπειτα) Παρασκευή στις 17:00.

Επίσης, εγκρίθηκε φιλικό παιχνίδι της εθνικής ανδρών στο Λουξεμβούργο, στις 22/10, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Τέλος, η ΟΧΕ ανακοίνωσε ότι το νέο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα διεξαχθεί οριστικά με εννέα ομάδες, καθώς ο Αμύντας Αμυνταίου αποσύρθηκε και καμία από τις επιλαχούσες ομάδες δεν έδειξε ενδιαφέρον να πάρει τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.