Με Φινλανδία και Νησιά Φαρόε η εθνική στην Α΄ προκριματική φάση

Τη Φινλανδία και τα Νησιά Φαρόε θα αντιμετωπίσει η εθνική χάντμπολ των γυναικών, στην Α΄ προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

Τη Φινλανδία και τα Νησιά Φαρόε θα αντιμετωπίσει η εθνική χάντμπολ των γυναικών, στην Α΄ προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018. 

Στην κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα, στα γραφεία της EHF στη Βιένη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «έπεσε» στον 1ο όμιλο, με αντιπάλους τις δύο σκανδιναβικές ομάδες. Το δικαίωμα για την οργάνωση του τουρνουά, που θα γίνει το διάστημα 9-11 Ιουνίου, απέκτησαν τα Νησιά Φαρόε. Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρει η νικήτρια του ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Μενέλαος Δανήλος, δήλωσε: 

«Κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο, η Φινλανδία είναι η πιο καλή ομάδα από αυτές που ήταν υποψήφιες αντίπαλοί μας. Επίσης, δεν θέλαμε το μακρινό ταξίδι. Γενικά δε σταθήκαμε τυχεροί, αυτό όμως μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει ώθηση και δύναμη να παλέψουμε περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ έχει μάθει στα δύσκολα, τίποτα δεν του έχει χαριστεί. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αθλήτριες και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε μία πρόκριση που την έχουμε πολλή ανάγκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.