Η Βεργίνα τηλεόραση χορηγός στο χάντμπολ

Την έναρξη της χορηγίας εν γένει στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ από τη ΒεργίναTV, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην PAOK Sports Arena ο Α.Σ.

Την έναρξη της χορηγίας εν γένει στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ από τη ΒεργίναTV, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην PAOK Sports Arena ο Α.Σ. Πιο συγκεκριμένα ο έφορος του ανρικού τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, Στέργιος Καλόγηρος και σύσσωμη η ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου» έδωσαν το «παρών» μιλώντας για τη λογική και την ουσία αυτής της σημαντικής συνεργασίας.
«Είμαι δέκα τέσσερα χρόνια στο χάντμπολ. Συνεργάστηκα με πολλούς χορηγούς, αλλά με τον κ. Καλόγηρο συνεννοηθήκαμε σε δυο λεπτά, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Καταρχήν μπαίνει ως χορηγός στο τμήμα και γίνεται η μετονομασία σε ΠΑΟΚ Βεργίνα TV, ένα κανάλι που εκπέμπει κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, αλλά και πανελλαδικά.
Πέραν του ονόματος και του μπροστινού τμήματος της φανέλας θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το όνομα του ΠΑΟΚ σε έντυπα που θα εκδίδει η εταιρεία του κ. Καλόγηρου, σε κοινωνικές δράσεις για τις οποίες θα υπάρχει συνεργασία. Η χορηγία θα αφορά και το τμήμα ακαδημιών, εκεί θα μπει το παιδικό κανάλι το Smile TV. Επίσης, η χορηγία θα μπει και στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ με τον κ. Χασεκίδη να κάνει δεκτή την πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να πρωταγωνιστεί. Δεν είναι μόνο στη χώρα μας ο ΠΑΟΚ. Σε όποια χώρα και αν πας θα συναντήσεις κάποιον που να αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι σπάνιο. Εδώ στη φτωχομάνα Θεσσαλονίκη, εμείς βγαίνουμε, μπροστά, διεκδικούμε, προσπαθούμε και στόχος μας είναι το νταμπλ και φέτος».

Από την πλευρά του ο κ. Καλόγηρος σημείωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κ. Πετρίδη για την αγάπη και τη διάθεση σας να δεχτείτε τη Βεργίνα Τηλεόραση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι με πολύ μεγάλη αγάπη δεχτήκαμε την απόφαση σας να έρθουμε σε συμφωνία και να συνεργαστούμε. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του είναι κάτι που όταν το σκέφτεται κάποιος το θαυμάζει. Να ευχηθώ επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να συγχαρώ όλους σας για τα όσα κάνετε για το σύλλογο και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά και στο χάντμπολ, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες του Δικεφάλου. Αλλά κυρίως να είμαστε κοντά στα παιδιά, στα φυτώρια. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί αθλητές». Για λογαριασμό των παικτών μίλησε ο Θοδωρής Πετρίδης αναφέροντας τα εξής: «Να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη στο τμήμα. Εκ μέρους των αθλητών ελπίζουμε να είναι γουρλίδικη η συνεργασία αυτή και να έρθουν τίτλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.