Προπονητής τερματοφυλάκων στις εθνικές ομάδες ο Καφφάτος

Στο τεχνικό επιτελείο των εθνικών ομάδων χάντμπολ εντάσσεται ο Δημήτρης Καφφάτος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων, τόσο στην εθνική ανδρών όσο και σε εκείνη των γυναικών.

Στο τεχνικό επιτελείο των εθνικών ομάδων χάντμπολ εντάσσεται ο Δημήτρης Καφφάτος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων, τόσο στην εθνική ανδρών όσο και σε εκείνη των γυναικών. Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την αγωνιστική καριέρα του το 2014 στην ΑΕΚ και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική, αρχικά στη Νέα Ιωνία (στην ανδρική ομάδα, αλλά και ως συνεργάτης της Σοφίας Ναϊσίδου στην πρωταθλήτρια ομάδα των γυναικών), και πέρυσι στα Βριλήσσια.
 
«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η Ομοσπονδία με καλεί να αναλάβω μία θέση, αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων, η οποία θεωρείται από τις σημαντικότερες στο άθλημα του χάντμπολ. Είμαι χαρούμενος που θα υπηρετήσω και πάλι τα Εθνικά μας χρώματα από ένα άλλο πόστο, μεταδίδοντας στους αθλητές τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, βοηθώντας τις Εθνικές ομάδες στην επίτευξη των στόχων τους», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Καφφάτος.
 
Στο μεταξύ, η εθνική ανδρών θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Ιταλία, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.