Εκκίνηση με νίκη για τον Έντμουντ (video)

Το νούμερο 17 στον κόσμο, Κάιλ Έντμουντ ξεκίνησε ιδανικά στο Γουίμπλεντον επικρατώντας του Μπολτ με 3-0 στα σετ.

Πήρε μπρέικ με το «καλημέρα» για να κάνει το 1-0. Ήταν πολύ καλός στα σερβίς και δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τον αντίπαλό του, νούμερο 204 στον κόσμο. Ο Άλεξ Μπολτ αντιμετώπισε για πρώτη φορά αθλητή που είναι στους 50 καλύτερους στον κόσμο.

Ένα μπρέικ ακόμη του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ, που είναι από τις ελπίδες της Αγγλίας για διάκριση στο Γουίμπλεντον μετά την απόφαση του Μάρεϊ να μην αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού, έκανε το 5-2 και σέρβιρε για το 6-2 μετά από 25 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Έντμουντ ήταν και πάλι καλύτερος και έκανε λιγότερα λάθη σε σχέση με τον αντίπαλο του. Πήρε δύο μπρέικ στο 3-2 και 6-3 για να κάνει το 2-0 μετά από 27 λεπτά.

Στο τρίτο σετ ο Μπολτ ανέβασε την απόδοσή του. Κατάφερε να σπάσει για πρώτη φορά στο ματς το σερβίς του Έντμουντ για να κάνει το 3-2 και έπειτα με καλό σέρβις γκειμ πήρε προβάδισμα δύο γκέιμς μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά!

Ο Μπολτ συνέχιζε να παίζει καλά στο τρίτο σετ και το ματς έφτασε στο 5-4. Ο Αυστραλός είχε την ευκαιρία να σερβίρει για να μειώσει σε 2-1, όμως ο 23χρονος Βρετανός είχε άλλη άποψη. Αν και βρέθηκε αντιμέτωπος δύο φορές με σετ πόιντ, κατάφερε και γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και έκανε το 5-5. Με εξαιρετικό σέρβις γκέιμ ο Έντμουντ πήρε το προβάδισμα 6-5. Ο Μπολτ έκανε το σέρβις για να οδηγήσει το ματς στο ται μπρέικ όμως η απάντηση ήρθε με μπρεικ από τον Έντμουντ για το 7-5 μετά από 1.42 λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.