Στα προημιτελικά η Κέρμπερ 2-0 την Μπένσιτς (video)

Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς, η Μπένσιτς είχε τη χάρη, αλλά η Κέρμπερ την εμπειρία...

Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς, η Μπένσιτς είχε τη χάρη, αλλά η Κέρμπερ την εμπειρία…Πέρσι έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο, φέτος έκανε ήδη το βήμα παραπάνω με την είσοδό της στα προημιτελικά. Η Αντζελίκ Κέρμπερ νίκησε την τενίστρια από την Ελβετία Μπελίντα Μπένσιτς με και μπροστά της θα βρει την νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της Κασάτκινα από την Ρωσία και την Βαν Ούτβανκ από το Βέλγιο.Πρώτη νίκη στο 4ο ραντεβού τους για την Κέρμπερ που δεν είχε πάρει ούτε ένα σετ στους προηγούμενυς 4 αγώνες κόντρα στην Ελβετίδα.

 ”Break” για την Μπένσιτς νωρίς και 3-1 για την Ελβετίδα στο ξεκίνημα. Απάντησε η Κέρμπερ και μάλιστα γρήγορα με δικό της ”break” για να ξαναμπεί στο σετ και εν συνεχεία κράτησε το σερβίς της για το 3-3. Με 2ο ”break” η Κέρμπερ περνάει μπροστά παίρνοντας 3 game στην σειρά και το 1-3 γίνεται 4-3 και μετά 5-3 αφού ξανακράτησε το σερβίς της. 42 λεπτά χρειάστηκε για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3 αφού έκανε ακόμα ένα ”break”, τρία συνολικά στο σετ και οδήγησε τον αγώνα.

 Η Κέρμπερ συνέχισε από κει που τελείωσε στο πρώτο σετ και μπήκε στην θέση του οδηγού. Με ”break” ξανά νωρίς έγραψε το 3-1, όμως η Μπένσιτς απάντησε και επιτέλους βρήκε το δικό της ”break” για να γράψει το 3-2 και το 3-3 στην συνέχεια αφού κράτησε το σερβίς της.
Ακόμα ένα ”break” στο 4-4 για την Ελβετίδα για να περάσει μπροστά με 5-4, αλλά η Κέρμπερ είχε διαφορετική άποψη, αφού πρώτα έσωσε 4 set point κατόρθωσε να κάνει ”break” στο καλύτερο game του σετ και να παραμείνει στο σετ που οδηγήθηκε στο tie break.
Εκεί μίλησε η εμπειρία της Κέρμπερ και απειρία της Μπένσιτς που δεν ηρέμησε ποτέ…Με 7-5 πήρε κέρδισε στην διαδικασία του tie break και έκλεισε το ματς.

Νικήτρια του Αυστραλιανού και του αμερικανικού open η Κέρμπερ στην φοβερή της χρονιά που παραγματοποιήσε το 2016.

 Μέσα στο 2018,  έφτασε ημιτελικό στο Αυστραλιανό open, προημιτελικά στο Roland Garros και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά και του Wimbledon για 4η φορά στα τελευταία 4 χρόνια! H Αντζελίκ Κέρμπερ ψάχνει τον τίτλο του αγγλικού open για πρώτη φορά στην καριέρα της, το 2016 έφτασε μέχρι τον τελικό όμως την σταμάτησε η Σερίνα Ουίλιαμς.

Τα σετ: 6-3, 7-6(7-5)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.