Έκλεισε ραντεβού με τον Σίνερ στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (hls)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε στα ημιτελικά του Λονδρέζικου Slam μετά την επικράτηση απέναντι στον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ (3-1 σετ).

Ο Σέρβος συνεχίζει την πορεία του για την υπεράσπιση του τίτλου κυνηγώντας το 8ο τρόπαιο στην καριέρα του στην αγγλική πρωτεύουσα. Στο κεντρικό κορτ που έχει να χάσει πάνω από 10 χρόνια, ο Τζόκοβιτς μετά τον Πολωνό Χόυρκατς, έκαμψε και την αντίσταση του Ρούμπλεφ με ανατροπή. Ο Ρωσος πήρε το πρώτο σετ (6-4) και ανάγκασε τον Τζόκοβιτς να βγάλει όλη την εμπειρία του στο κορτ για να το γυρίσει.

Στο επόμενο σετ έκανε περίπατο και ο Ρούμπλεφ κατόρθωσε να πάρει μόλις ένα γκέιμ για το τελικό 6-1. Με 6-4 και 6-4 κατέκτησε τα δύο επόμενα και προχώρησε σε ένα ημιτελικό Grand Slam για 46η φορά στην καριέρα του ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Ιταλό τενίστα, τον 21χρονο Γανίκ Σίνερ που απέκλεισε νωρίτερα τον Ρώσο Σαφιούλιν (3-1 σετ). Για 3η φορά θα παίξει με τον Σίνερ ο Τζόκοβιτς, τον έχει νικήσει δύο φορές στο παρελθόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.