Η Ζαμπέρ στα ημιτελικά, γράφει ιστορία! (hls)

Η Ονς Ζαμπέρ χρειάστηκε να αποκλείσει την μαχητική Μαρί Μπούσκοβα με ανατροπή, η Τυνήσια άργησε να ξυπνήσει και με 2-1 προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά ενός Grand Slam.

Η Τυνήσια βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και συνεχίζει στο Λονδρέζικο Open μετά την νίκη της απέναντι στη Τσέχα που είναι άπειρη σε μεγάλα τουρνουά. Η Τσέχα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της της Ζαμπέρ οδήγησε τον προημιτελικό (6-3) με την Τυνήσια να χάνει σετ για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Στο δεύτερο και το 3ο σετ εμφανίστηκε η πραγματική Ζαμπέρ που απολαμβάνουμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Με συνοπτικές διαδικασίες και κάνοντας το ένα break (6/9 συνολικά) πίσω από το άλλο καθάρισε εύκολα την πρόκριση και με 6-1, 6-1 πέρασε στα ημιτελικά. Στις ”4” θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή της φίλη, την Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία, που και αυτή απολαμβάνει την μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της μετά την νίκη της απέναντι στη Νιμάϊερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.