Η Στρίτσοβα απέκλεισε τη Βοσνιάκι

Σε προημιτελικό τουρνουά γκραν σλαμ, για πρώτη φορά στην καριέρα της, προκρίθηκε η Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα. Η 28χρονη τενίστρια από την Τσεχία νίκησε στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Γουίμπλεντον 6-2, 7-5 την Καρολίνε Βοσνιάκι από τη Δανία

Σε προημιτελικό τουρνουά γκραν σλαμ, για πρώτη φορά στην καριέρα της, προκρίθηκε η Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα. Η 28χρονη τενίστρια από την Τσεχία νίκησε στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Γουίμπλεντον 6-2, 7-5 την Καρολίνε Βοσνιάκι από τη Δανία, η οποία στο παρελθόν ήταν Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, και συνέχισε την… προέλασή της στο φημισμένο τουρνουά. Η 23χρονη Βοσνιάκι, η οποία ήταν Νο 16 στο κυρίως ταμπλό, δεν έχει φτάσει ποτέ στους προημιτελικούς του λονδρέζικου τουρνουά και πλέον θα πρέπει να περιμένει ακόμη ένα χρόνο για να τα καταφέρει, την ώρα που η Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα απέκλεισε ακόμη έναν αξιοσημείωτο αντίπαλο, μετά από τις Έλενα Βέσνινα και Να Λι (Νο 2 στο κυρίως ταμπλό).
Στην επόμενη φάση η Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Πέτρα Κβίτοβα (Νο 6 στο κυρίως ταμπλό) ή την Κινέζα Σουάι Πενγκ, με «έπαθλο» μία θέση στους ημιτελικούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.